Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GİBİ BAŞVURU…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GİBİ BAŞVURU…
AK Parti eski ilçe Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Hüseyin Aziz Çipil yerel seçimlerde Milas Belediye Meclis Üyeliğine Adaylık başvurusunu adeta Başkan adayı gibi kalabalık bir katılımla gittiği ilçe binasında Başkan Çelik’e teslim ederek, ‘yaşadığımız kente değer katmak için bu göreve hazırım’ dedi.

31 Mart 2024 mahalli seçimleri için Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvuru süreci devam ediyor. Bu kapsamda bugün adeta bir ilk yaşandı. AK Parti eski ilçe Yönetim Kurulu üyelerinden ilçemizin siyaset ve iş dünyasının sevilen ve tanınan simalarından, bir çok kesim tarafından takdir gören Hüseyin Aziz Çipil yaklaşık 200 kişilik bir katılımla AK Parti Milas İlçe binasına giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İşadamları ve genç girişimciler başta olmak üzere büyük bir katılımla gerçekleşen başvuru, aday adaylığı sürecine hem renk getirdi hemde heyecan kattı.

YAŞADIĞIMIZ KENTE DEĞER KATMAK İÇİN

Alkışlarla partide başvuru formunu ilçe Başkanı Emin Çelik’e teslim eden Çipil yaptığı konuşmada; ‘Daha önce ilçe yönetim kurulunda görev alarak hizmet için elimi taşın altına koymuştum. Şimdi gövdemi Milas sevdam için, hizmet için bu yolda taşın altına koymaya hazırım.

Ülkemizin yaşadığı bir deprem gerçeğini yakınan yaşayan ve yol ettiği değerlere tanık olan bir kardeşiniz olarak Meclisteki öncelikli mücadelem Milas’ın deprem haritasındaki etkin rolüyle önce bu yolda önlemler ve gerekli araştırma ve yatırımlar ile daha güvenli yaşanabilir Milas’ın AK Belediyecilikle tanışması ve bu yönde hak ettiği hizmeti alması olacak. Yaşadığımız kente değer katmak için BENDE VARIM DİYORUM’  ifadelerine yer verdi.

Aday Adaylığı başvuru süreci ile ilgili olarak AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ise, ‘bugün bir ilki yaşıyoruz. Adeta Belediye Başkan Adaylığı gibi Meclis başvurusuna gelen Hüseyin Çipil kardeşimi kutluyorum. Bu süreç bundan böyle AK Parti Meclis üyeliği başvurusu adına diğer adaylardan da güçlü kadrolar ile gelen adaylarımızın yürüyeceği bir yoldur. Milas’ımızı iktidarımızla buluşturma adına heyecanın ve inanmışlığın yoludur. 31 Mart zaferimizin işaretidir’ dedi…


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVRAN; SELİMİYE ESNAFI, PAZARCILAR VE PARTİLİ ÜYELERLE BULUŞTUÖnceki Haber

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVRAN; SELİMİ...

MHP, ADAYLIK BAŞVURU SÜRECİNDE ‘HAREKETLİ’ GÜNLER YAŞIYORSonraki Haber

MHP, ADAYLIK BAŞVURU SÜRECİNDE ‘HAREKETL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar