Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BAŞKAN ADAYI TOPTAŞ; “BU KEZ MİLAS KAYBETMEYECEK.”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ADAYI TOPTAŞ; “BU KEZ MİLAS KAYBETMEYECEK.”
Yeniden Refah Partisi’nin Milas İlçe Kurucu Başkanı Ersin Toptaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimlerine partisinden Milas Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. 

Belediye Başkan Adaylığını kendi sosyal medya hesabından açıklayan Yeniden Refah Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Ersin Toptaş, basın kuruluşlarına yazılı bir açıklama gönderdi.
Başkan Adayı Ersin Toptaş’ın açıklaması şöyle:
“31 Mart tarihinde Milaslı seçmen, önümüzdeki 5 yıl Milas’ı yönetecek başkan ve meclisi belirleyecek. Öncelikle genel seçimler ile yerel seçimlerin havası farklıdır. Her ne kadar adaylar bir siyasi partinin adı altında seçime girse de seçmen, genellikle bulunduğu kente daha iyi hizmet yapacağına inandığı adaya ve meclisine oy verir. Yani çok da parti adına bakılmaz. Aday ve meclisi oluşturacak isimler daha fazla ön plandadır” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:
SİYASET BİR İDDİA İŞİDİR…
“Siyaset bir iddia işidir. Tüm adaylar daha fazla hizmet etme iddiasıyla yola çıkar. Hangi hizmetleri nasıl yapacağını planlar, projelendirir ve meclis adaylarıyla birlikte seçmene sunar. Günümüzde siyaset eski usulden çok farklı yapılmaktadır. İçinde bulunduğumuz teknoloji ve iletişim araçların tüm nimetlerinden yararlanarak kısa zamanda tüm seçmene ulaşma hedefi vardır. Kaldı ki bugünkü seçmen profili de 5 yıl öncesine göre daha farklıdır. Dolayısıyla bu şartların tümü göz önüne alınarak kampanya yürütmek adeta bir zorunluluktur. 
Bu hususlara değinmemin nedeni, Milas gerçekten çok farklı bir şehir… Saymakla bitmeyecek yer altı ve yer üstü zenginliklere sahip bir kent ancak günümüzde böyle bir kentin geldiği nokta böyle olmamalı diye düşünüyorum. Yanı başında Türkiye’nin hatta dünyanın turizm cenneti dediğimiz Bodrum var. Aynı ilin sınırları içinde; Marmaris, Köyceğiz, Fethiye var. Yine sınır komşusu Didim ve Kuşadası var. Böylesine güzelliklerle çevrilmiş bir kent, bugün ne yazık küçük bir Anadolu kasabasını andırıyor. Bu görüntü, bu kentte yaşayan Milaslıların kaderi olamaz. 
Yollarınız, kaldırımlarınız, otopark sorununuz, konut sorununuz, işsizliği azaltacak yani istihdam sağlayacak projeleri öteleyerek sadece sosyal etkinliklerle halkın sorunlarını çözüme kavuşturamazsınız. Örneğin son 5 yılda az önce belirttiğim bu kentin hangi kronik sorunu çözüldü? Hiç biri… Sorunlar sürekli halının altına süpürülerek ötelendi. 
Seçim zamanı geldi. Şimdi yeniden sahaya çıkacak ve yine bilindik vaatlerde bulunacaklar. Fakat unuttukları bir şey var! Artık milletin boş vaatlere karnı tok. Halk artık gerçek, uygulanabilir projelere bakarak tercihini yapıyor. En önemlisi de son 30 yılda Milas Belediyesi’ni yöneten, aslında yönettiğini zanneden kadro, değişim sloganıyla ortalığı yangın yerine çevirdi ancak gelinen noktada değişimden anladıklarının sadece isim değişikliğinden ibaret olduğu ortaya çıktı. 
Genel iktidar, dünya bankası gibi kaynakları kullanarak yapılan ve büyükşehir olduktan sonra borcu Muğla’ya bırakılan altyapı, son bir yıldır da yine genel iktidar ve bakanlık eliyle başlanan doğalgaz… Onu da doğru dürüst yapamıyorlar ya! Bakın şehir içindeki tüm cadde ve sokakların haline! Hemen her taraf köstebek yuvası gibi… Öyleyse Milaslıların böyle bir yönetim anlayışına bir 5 yıl daha tahammül edecek gücü yok.
 İşte sözünü ettiğim böyle bir kenti yönetmeye talibiz. Biz bu kaderi değiştireceğimize, halkın beklediği hizmeti kendisine ulaştıracağımıza inanarak yola çıkıyoruz. Hiç kimse kimseyi kandırmasın! Milas Belediyesi’nin genel iktidara ihtiyacı falan yok. Halktan toplanan vergiler, genel bütçeden alınan paylar dolayısıyla kaynaklar doğru kullanılırsa her türlü hizmeti yapmaya muktedir bir Milas Belediyesi’nin olduğu bizimle birlikte görülecektir. 
İş bilen, liyakatli kadrolara yetki verildiğinde tüm bu söylediklerimin gerçek olduğunu herkes görecek. Biz; bahane üretmek, imkansızlıklardan, yokluklardan nasiplenmeye değil, kendi öz kaynaklarımızla ve her türlü devlet desteğini söke söke arkamıza alarak verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. 
Sizlerin aracılığıyla Milaslı seçmene Belediye Başkan Adayı olduğumu duyururken, yukarıda saydığım tüm sorunları büyük bir ciddiyetle ele aldık, geniş bir ekiple hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Milaslı hemşehrilerimizin karşısına çıktığımızda ne kadar donanımlı olduğumuz görülecektir.
Diyoruz ki; biz hazırız. İnanıyoruz ki Milaslı seçmen de hazır. Sadece tercihini yapacak doğru adayı ve ekibi bekliyor. İşte o beklenen ekip çok kısa bir zaman sonra halkın karşısında olacak” diyerek hem adaylığını duyurdu, hem de Milaslı seçmenden 5 yıllığına yetki istediklerini söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta Yol Evin Bahçesine Çöktü: Mahalleli 1 Aydır Yardım BekliyorÖnceki Haber

Milas’ta Yol Evin Bahçesine Çöktü: Mahal...

ZAFER PARTİSİ’NİN BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDUSonraki Haber

ZAFER PARTİSİ’NİN BAŞKAN ADAYLARI BELLİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar