Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TOPUZ SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TOPUZ SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Milas BelediyeBaşkan Adayı Fevzi Topuz saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Planlanan programlar çerçevesinde ilçemizin 132 mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dinleyerek, var olan sorunlar için çözüm üretecek olan Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Ören çevresi mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ören  Seçim Koordinasyon Merkezi ve Ofisi’nin açılışınınardından ara vermeden  beraberindeki heyet ile birlikte Kalem, Yoğunoluk, Dere ve Çakıralan Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz,muhtarlar ve mahalle sakinlerinden mahallelerimizin sorun ve ihtiyaçlarını dinleyerek notlar aldı.

Mahalle meydanlarında muhtar ve vatandaşlar tarafında ilgi ve heyecanla karşılanan Belediye Başkan Adayı Topuz; “Elimizdeki imkanlar dahilinde mahallelerimizin sorunlarını ivedilikle çözüp, hizmetlerimizi mahalle sakinlerimizle buluşturacağız” dedi.

Sorunlara çözüm yolları bulacağız...

Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği ziyaretleresnasında vatandaşlara hitap eden Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Mahallelerimizi hep birlikte uyum içinde yöneteceğiz.Elbette mahalllerimizde sorunlarımız olacaktır, olmaya da devam eder. İnsanoğlu yaşadığı sürece sorun hiçbir zaman bitmez. Önemli olan vatandaşlarımızın ihtiyacı olan sorunlara çözüm yolları bulmak. Bizim amacımız ortaya çıkan sorunları en aşağıya indirebilmektir. Elimizdeki bütçe ve imkanlar çerçevesinde köylerimizdeki muhtarlarımızın ve azalarımızın bize bildirdiği sorunlara çözüm yolları bulacağız.

Her zaman kapımız sizlere açıktır...

Bizler de köylü bir ailenin çocuğu olarak fakülte eğitimimize tamamladık. Sonrasında çalışma hayatına atıldık. Vatandaşlarımız tercih etti daha önce Belediye Başkanlığı görevinde bulunduk. Sonrasında milletvekilliği görevinde bulunduk. Şimdi vatandaşlarımız Fevzi Bey Belediye Başkanı olarak tekrar sana görev düşüyor dediler. Tekrar çizmeyi giydik, çıktık yollara. Başta muhtarlarımız ve köy halkımız olmak üzere her zaman kapımız sizlere açıktır. Belediyenin odası sizin odanızdır. Biz sizleri temsilen orada bulunuyoruz.  Bu temsili layıkıyla yapacağım noktasında en ufak bir şüpheniz olmasın. Köylerimize geldiğimiz zaman hizmetlerimizi tamamlamanın verdiği gururla sizlerle bir araya geleceğiz.  Sorunlarınızı görev başına geldiğimiz andan itibaren muhtarlarla yapacağımız toplantılarda köyümüzün en acil sorunu nedir diye tespit edip çalışmalarımıza başlayacağız. Muhtarlarımız başta olmak üzere tüm köy halkımıza bizleri kabul edip, misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta Sevgi Köprüsü: Elden Ele Dağıtım Atölyesi İle Dar Gelirlilere DestekÖnceki Haber

Milas’ta Sevgi Köprüsü: Elden Ele Dağıtı...

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YİĞİTKAYA, SAHA ÇALIŞMALARINI SANAYİ SİTESİNDE SÜRDÜRDÜ.Sonraki Haber

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YİĞİTKAYA, SAHA ÇA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar