Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVRAN; SELİMİYE ESNAFI, PAZARCILAR VE PARTİLİ ÜYELERLE BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVRAN; SELİMİYE ESNAFI, PAZARCILAR VE PARTİLİ ÜYELERLE BULUŞTU
Milas Belediye Başkan Aday Adayı Servet Evran, belediye meclis üyeliğine aday adayı olanlarla birlikte geçtiğimiz Cumartesi günü; Selimiye pazarında pazarcıları, kıraathane ve parklarda oturan vatandaşları, esnaf dükkânlarını ziyaret ederek kendini tanıttı.

Evran saat 13’de Selimiye Mahalle temsilciliğinde bir konuşma yaptı ve toplantıda bulunan belediye meclisi üyeliğine aday adayı olanlar, partililere kısaca kendilerini tanıttılar. Tanışma toplantısındaSelimiyeeski Belediye Başkanlarından Süleyman Serin ile Mehmet Gül de hazır bulundu. 

Belediye Başkan Aday adayı Evran, kendisinden önce mahalle temsilciliği binasında tanıtım toplantısı düzenleyen diğer Başkan aday adayı Fevzi Topuz’a başarı dileğinde bulundu. Meclis aday adayları da birbirlerine başarı diledi.

SELİMİYE MAHALLE TEMSİLCİSİ HANEY’İN KONUŞMASI

Evran’ın Selimiyeli parti üyeleriyle buluştuğu toplantının açış konuşmasını CHP Selimiye Mahalle Temsilcisi Nazım Haneyyaptı. Haney şöyle konuştu: “Değerli aday adaylarımız, ilçe temsilciliğimize yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz çalışmalarda, çıkmış olduğunuz yolda, bundan sonraki süreçte mahallem adına sizlere başarılar dilerim. Biz Selimiye Mahallesi olarak şu anda aday belirleme yönteminin belli olmasını bekliyoruz. Sekiz belediye başkan aday adayımızın hepsi bizim için değerli. Kendi şahsiyetleri anlamında ve parti içinde yaptıkları görevlerden dolayı da öyle. Şundan kuşkunuz olmasın. Belediye başkan adayımız netleştikten sonra, kim olursa olsun, Selimiye örgütü olarak, adayımızla birlikte, partimizi en üst noktalara taşımak için her türlü saha çalışmasını biz yapacağız. Bu konuda aktif mücadelenin içinde olacağız. Size de çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. Sözü size bırakıyorum.”

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVRAN’IN KONUŞMASI

CHP Milas Belediye Başkan Adayı Servet Evran konuşmasının giriş bölümünde şunları söyledi: “Teşekkür ederim. Mahalle temsilcim Nazım arkadaşım, son belediye başkanımız Mehmet Gül, ondan önceki belediye başkanımız Süleyman Serin, çok değerli parti üyelerim, Kuvayı Milliye ruhundan asla vazgeçmeyen, Atatürk’ü gönlünde taşıyan, her zaman Cumhuriyet’in aydınlattığı yolda yürüme çabası içinde olan mücadeleci, parti neferi değerli partililerim ve vatandaşlarımız; şahsım ve yol arkadaşlarım adına hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hoşgeldiniz.”

Evran konuşmasının devamında kendisi ve mesleki örgütü içindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdiktensonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gönlümüzde Atatürk sevgisi ve Atamızın bize çizdiği bir yol, Kuvayı milliye ruhu var. Kuvayı Milliye ruhundan asla vazgeçmiyoruz. O nedenle bulunduğumuz meslek örgütünde sadece işimizi yapmakla vakit geçirmeyip, o meslek örgütünün sorunlarına, bulunduğumuz yerin sorunlarına çözüm bulmak için proje üretmeye çaba gösteren bir kardeşiniz, bir arkadaşınızım. 

Neden aday adayı oldum?

Bir hayalimiz, bir sevdamız var. Milas’a ait düşüncelerimiz, önerilerimiz var. Hayata geçirmek istediğimiz projeler var. Öncelikle tüm üyelerin katılacağı bir önseçimle, belediye başkan adayının belirlenmesini istiyoruz. Biz üyelerimizin özgür iradeleriyle en iyi tercihte bulunacaklarına inanıyoruz. Sandığa girelim, adaylığımız ortaya çıksın, ondan sonra Milas’ı geliştiren ve kalkındıran her alandaki(tarih-kültür-ekonomik-turizm) projelerimizi sizlere sunacağız. Donanımlı yol arkadaşlarımız var. Onların hepsi kendi mesleklerinde başarılı olmuş ve önderlik etmiş insanlar. 

Milas’ı daha ilerilere taşımak istiyoruz

Eğitim hayatım boyunca edindiğim bilgiler ve yönetim tecrübelerim var. Yönetim planlaması ve organizasyonun nasıl yapıldığını bilen bir kişi olarak üst düzeyde bir bilgi birikimine ve deneyime sahibim. Bu enerji ve güvenle arkadaşlarımla biraraya geldik ve benim başkan adayı olmam konusunda hemfikir olduk. Ben halkıma önderlik etmek, Milas’ın sorunlarını çözmek, Milas’ı sahip olduğu değerleriyle daha ilerilere taşımak/geliştirmek, Milas’ı yaşamaktan zevk alınan çağdaş bir kent ve ilçe yapmak için aday adayı oldum. Milas’a, Selimiye’ye, Ören’e ve Güllük’e dair, Milas’ın tüm mahallelerine ait hangi sorun varsa, bu sorunları halkımla birlikte çözmek istiyorum. Yaşadığınız yerle ilgili yapılacak çalışmalara, sizler de düşünce ve önerilerinizle katkı vereceksiniz. 

Katılımcılığı sağlayacağız

Belediye yönetimi ve çalışmalarda, katılımcılığı sağlayacağız. Bundan emin olun ve bu samimiyetime güvenin. 87 Belediye Meclisi aday adayı arkadaşımız var. Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli, Milas’ın kent ve ilçe yaşamına katkı koyacak arkadaşlarımız. Biz yerel yönetimlerde öyle bir çalışacağız ki CHP’li belediyeler,  bugüne kadar yapılanların üzerine daha da koyacak. Hizmet çıtasını daha da yukarı çıkaracağız ve bunu tüm ülkeye yayacağız ki genel iktidarı da alalım. Bizim çalışmalarımızın hedef noktası bu olacak.Bugün buradayız ve kendimizi sizlere tanıttık. Kentin ve ilçenin geleceğine yönelik düşüncelerimiz kısmen de olsa sizlere anlattık. 

Önseçimde sizlerden destek istiyoruz

Ben ve 87 meclis üyeliğine aday adayı olan arkadaşımız, kendilerini siz değerli partililerimize teslim etti.  Biz sizlere emanetiz, ondan sonra da siz bizlere emanetsiniz, vatandaşlarımız, Milas bize emanet. Emin olun, biz bu işi çok iyi bir şekilde yaparız. Almış olduğumuz bayrağı en tepeye dikeriz. Bundan hiçkimsenin endişesi, şüphesi olmasın. Ben parti binamızda yaptığım açıklamada söyledim ve her yerde de söylüyorum. Çok kararlı ve istekliyiz. Enerjimiz çok yüksek. Milas ve 132 mahallesinin ne sorunu varsa bu çözmeye hazırız. 

Selimiye, Güllük, Ören, Bafa ve Boğaziçi’ne özel önem vereceğiz

Daha önce belediye olan beldelerimize, 2014’den sonra mahalleye dönüşen Selimiye, Güllük, Ören, Bafa ile birlikte Boğaziçi mahallemize özel önem vereceğiz. Sorunları çözmemiz sırasında önümüze konulacak engelleri tanımıyoruz, bu engelleri siz halkımızla birlikte aşacağımıza inanıyorum. İnatla, ısrarla ve kararlılıkla bu sorunları çözmek için mücadele edeceğiz. Yılmak, vazgeçmek, pes etmek yok. Biz zoru başarırız, imkânsız ise sadece biraz zaman alır.“

SELİMİYE ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI KONUŞTU

Başkan aday adayı olan Evran, konuşmasını bitirdikten sonra Selimiye mahalle temsilciliği binasında bulunan Belediye Meclisi Aday Adayları kısa kısa kendilerini tanıttı. Evran daha sonra tanışma toplantısında bulunan Selimiye eski Belediye başkanları Mehmet Gül ve Süleyman Serin’e söz verdi. 

Süleyman Serin: “Teşekkür ederim, söz verdiğiniz için. Beldemize hoşgeldiniz. Hepinize başarılar dilerim.  Bence memleketin esas sorunu Cumhuriyet. Geri tarafı biraz teferruat oluyor. Cumhuriyete sahip çıkmamız lazım çünkü risk altında. Ben bir dönem belediye başkanlığı yaptım. Daha sonra aktif siyaseti bıraktım. Koşulları ve sağlığı uygun olan mücadeleye devam edecek. Bizler de destek vermeye devam edeceğiz. “

Mehmet Gül: “Önemli olan sizin gibi genç, yurtsever, içinde hizmet aşkı olan insanların arkasında durmak ve onları teşvik etmektir. Daha sonraki süreci daha ayrıntılı bir şekilde, oturur konuşuruz. Her zaman partimize, insanlarımıza hizmet etmeye varız. Tüm aday adayı arkadaşlarıma ve sizlere başarılar diliyorum. Partimiz için her türlü göreve hazırız. Teşekkür ederim.”

CHP Mahalle Temsilciliği binasındaki toplantıdan sonra akşama kadar çarşıda yer alan esnaf ziyaretlerine devam edildi. Ziyaretler sırasında, Selimiyeliler istek ve önerilerini Başkan aday adayı Evran’a ilettiler, sorunlar not alındı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla’nın Tarihine Işık Tutacak Restorasyon: Milas Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi Konuk EviÖnceki Haber

Muğla’nın Tarihine Işık Tutacak Restoras...

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GİBİ BAŞVURU…Sonraki Haber

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GİBİ BAŞVURU…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar