Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MHP, ADAYLIK BAŞVURU SÜRECİNDE ‘HAREKETLİ’ GÜNLER YAŞIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP, ADAYLIK BAŞVURU SÜRECİNDE ‘HAREKETLİ’ GÜNLER YAŞIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milas İlçe Başkanlık Binası son günlerde oldukça hareketlilik yaşıyor.

Adaylık için başvuruların alınmaya başladığı günden bu yana gün boyu parti binası bir dakika bile boş kalmazken, İlçe Başkanı Tunahan Ongun ve yönetim kurulu üyeleri, bu ilgiden memnuniyet duyarken, bir yandan da önümüzdeki seçim kampanyasına yönelik hummalı bir çalışmanın içine girdiler.

Belediye Meclis üyeliği için yapılan başvuru sayısından teşkilat olarak oldukça memnun olduklarını belirten MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongun, şu ana kadar başvuruda bulunan tüm adaylara teşekkür ederek; “Milliyetçi Hareket Partisi’ne gösterilen bu güven aslında yarım asrı aşan bir ilkeli siyasi duruşun; önce ülkem ve milletim, sonra partim anlayışının bir sonucudur. Göreve geldiğimiz ilk günden beri vurgu yaptığımız tek nokta, Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinin hayata geçirildiği 1923 ruhunu, ikinci yüzyıla taşımak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine, ilçemizi, ilimizi topyekun ülkemizi milletimizle birlikte taşımak. Bu konuda Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliği’ne sonsuz bir güvenle, her zorluğun üstesinden birlikte geleceğimize olan inancımızdır.
Aday olan tüm dava arkadaşlarımızla aynı fikir birliğinde olmamız, ilçemizin geleceğinde söz sahibi olacak, ilçemizin ve Milaslı hemşehrilerimizin yararına olan her hayırlı işe katkıda bulunacak bir anlayışla 31 Mart’ta tüm hemşehrilerimizin oylarına talibiz” dedi.
Başvuruların başladığı ilk günden bugüne resmi başvuru dosyasını ilçe başkanlığına teslim eden isimler şöyle:
Sinan Yılmaz(İş İnsanı), Sinan Erbey(Turizmci), Murat Yıldırım(Harita Mühendisi), Özay Gezgin(Esnaf), Hamdi Helvacıoğlu(İş İnsanı), Hüseyin Bozan(İnşaat Mühendisi), Adem İpek, Oğuz Kaan Dinç(Sigortacı), Muharrem Çetin(İş İnsanı), Zafer Özkan(Esnaf), Hüseyin Yeler(Esnaf), Selahattin Kerem Köz(Yönetmen), Erol Musluk(Özel Sektör).


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GİBİ BAŞVURU…Önceki Haber

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GİBİ BAŞVURU…

İYİ PARTİ MİLAS İLÇE TEŞKİLATI'NDA REKOR BAŞVURUSonraki Haber

İYİ PARTİ MİLAS İLÇE TEŞKİLATI'NDA REKOR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar