Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

SAĞLIK EVİ 15 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAĞLIK EVİ 15 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK
Şehit Polis Memuru Mehmet İşler’in eşi Semiha İşler’in destekleriyle Milas Belediyesi tarafından yapılan sağlık evi yakında hizmete başlayacak. Aile Sağlığı Merkezi bulunmayan 3 mahallede yaşayan yaklaşık 15 bin kişiye doğrudan hizmet verecek olan sağlık evi, Salı Pazarı’na olan yakınlığı dolayısıyla vatandaşların uğrak noktası olacak.

Şehit Polis Memuru Mehmet İşler’in eşi Semiha İşler’in destekleriyle Milas Belediyesi tarafından geçen yıl temeli atılan Sağlık Evi’nin kaba inşaatı tamamlandı. Dekorasyon çalışmalarının ardından önümüzdeki aylarda açılışı yapılacak olan Sağlık Evi’nde yürütülen çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor.

1985 yılında Siirt’te hain bir saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Mehmet İşler anısına, eşi Semiha İşler’in destekleriyle Hacı İlyas Mahallesi Güveçdede Caddesi’ndeki Salı Pazarı’nın yanında 30 Eylül’de temeli atılan Sağlık Evi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

600 metrekarelik alanda 4 katlı olacak şekilde inşa edilecek olan sağlık evi, dekorasyon çalışmalarının ardından hizmete açılacak.

3 adet doktor odası, diş hekimliği muayene odası, acil müdahale odası, laboratuvar, aşı odası, gebe izlem ve aile planlaması odası, emzirme odası, aşılama ve bebek izleme odası, 2 adet hemşire odası ve 1 adet toplantı odasının bulunacağı sağlık evi, Aile Sağlığı Merkezi bulunmayan Gümüşlük, Hacı İlyas ve Burgaz Mahalleleri’nde ikamet eden vatandaşlara doğrudan hizmet verecek. Sağlık Evi, Salı Pazarı’na yakınlığı dolayısıyla vatandaşların uğrak noktası olacak.

Sağlık Evi’nin Milas halkına çok faydalı olacağını belirten Milas Belediye Başkanı, binada incelemelerde bulundu. Yetkililerin de eşlik ettiği incelemelerin ardından Tokat, “Sağlık evi açılışa hazırlanıyor… Şehit Polis Memuru Mehmet İşler’in eşi Semiha İşler’in destekleriyle belediyemiz tarafından yapılan Sağlık Evi’nin açılışına az bir süre kala son düzenlemelerin tespiti noktasında incelemelerde bulunduk. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz önemli bir alana kavuşacak. Hayata geçecek olan Sağlık Evi’nin ilçemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi, Şehir Hastanesi Konsepti Haline GetirilecekÖnceki Haber

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi, Şehir...

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN KURBAN BAYRAMI MESAJISonraki Haber

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar