Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

PHYSIO TOUCH DANIŞMANLIK-FİZYOTERAPİ&EGZERSİZ MERKEZİ SAĞLIK ALANINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PHYSIO TOUCH DANIŞMANLIK-FİZYOTERAPİ&EGZERSİZ MERKEZİ SAĞLIK ALANINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI.
Son yıllarda önemi daha fazla anlaşılan ve bu alanda her insanın ihtiyaç duyduğu fizik tedavi alanında sunulan sağlık hizmeti, Milas’ta da sağlık kuruluşlarının yanı sıra özel merkezler tarafından da sunulmaya başladı. Sayıları her geçen artan fizyoterapistlere bir yenisi daha eklendi. Genç Fizyoterapist Berna Akyol, bugün Hacıilyas Mahallesi Avcılar Sokak’taki fizik tedavi merkezinin resmi açılışını yaparak hizmet sunmaya başladı.

Boyun, bel, sırt, ayak, diz vb. vücutta bulunan kas ve iskelet sisteminde oluşan ağrılar fizik tedavi ve rehabilitasyon yöntemleri ile tedavi edilebilmektedir. Hastalık veya travmaya bağlı doku hasarı ile oluşan yani akut ağrılar da bu birimin uzmanlık alanında bulunurken, son yıllarda önemi en fazla anlaşılan dallardan biri oldu.
Hemen her yaştaki insanın ihtiyaç duyduğu bu alandaki sağlık hizmeti, mevcut sağlık kuruluşları tarafından sunulurken, özel fizik tedavi merkezleri de bu alanda ciddi bir yere ve öneme sahip duruma geldi. İşte o işletmelerden biri daha bugün düzenlenen resmi açılışla Milaslılara hizmet vermeye başladı.


Fizyoterapist Berna Akyol’un sahipliğini yaptığı PHYSIO Fizyoterapi&Egzersiz adlı işletme, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar başta olmak üzere davetlilerin katılımıyla hizmete açıldı.
Fizyoterapist Akyol, tüm katılımcılara hoş geldiniz dedi ve kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek; “Fizik tedavi alanında ihtiyaç duyan her insanımıza ellerimle sağlık vereceğime söz veriyorum. Bedensel engeli nedeniyle tedavi merkezine gelemeyen vatandaşlarımız için de evlerine giderek yardımcı olacağım” dedi.
Akyol’un ardından açılışa katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise sözlerine, “Günlük çalışma temposu içerisinde her insanın ihtiyaç duyduğu bir tedavi merkezinin açılışındayız. Her yaştan insan bu tür merkezlere ihtiyaç duymaktadır. Stres ile birlikte çağımızın en önemli hastalıkları günlük çalışma hayatının getirdiği bel, boyun, ayak, kas gibi ağrılarıdır. İşte bu alanda Milaslı hemşehrilerimize hizmet sunacak böyle bir merkezin olması, hatta sayısının artması önemlidir.


Şahsım ve Milaslı hemşehrilerim adına genç kardeşimize böyle bir fırsatı sunması nedeniyle teşekkür ediyor, işletmesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelası kesildi ve tedavi merkezi gezilerek Fizyoterapist Berna Akyol tarafından merkezle ilgili bilgiler alındı.
Merkezde; klinik pilates, kişiye özel egzersiz, omurga problemleri, duruş bozukluğu, ortapedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, pediatrik rehabilitasyon, sporcu rehabilitasyon, manuel terapi, cerrahi sonrası rehabilitasyon, bel ve boyun fıtığı, bel ve boyun düzleşmesi, kulunç ve sırt ağrısı, kireçlenme, kalça problemleri, diz problemleri, omuz problemleri, el ve ayak bilekleri problemleri gibi konularda tedavi imkanı sunuluyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KADIN EL EMEĞİ SERGİSİ, MİLASLILARLA BULUŞTUÖnceki Haber

KADIN EL EMEĞİ SERGİSİ, MİLASLILARLA BUL...

MİLAS BELEDİYESPOR İLK MAÇINA ÇIKIYORSonraki Haber

MİLAS BELEDİYESPOR İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar