Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MUĞLA ECZACI ODASI’NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUĞLA ECZACI ODASI’NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrası 32. Bölge Muğla Eczacılar Odası Başkanı Saim Korkmaz açıklama yaptı.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrası yapılan görev dağılımı ile ilgili bilgi veren Korkmaz, yeni isimleri açıkladı.

Yapılan görev dağılımına göre; Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Saim Korkmaz, Genel Sekreter Eczacı Begüm Öcal Kuranoğlu, Sayman Eczacı Övünç Öztürk, Üyeler Eczacı İlkay Sever Tap, Eczacı Anıl Gençtürk, Eczacı Işıl Balaban Karazeybek ve Eczacı Meltem Çayan oldu.

Görev dağılımı sonrası bir açıklama yapan Korkmaz, “Hepinizin bildiği gibi 23-24 Eylül 2023 tarihlerinde olağan seçimli genel kurulumuzu yaptık. Genel kurulumuza ve seçimimize yoğun katılımınızdan dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum. Genel kurulumuz sonucu ekibimize göstermiş olduğunuz güçlü destek ve teveccühünüz için ayrıca teşekkür ediyorum. İlçe seçim kurulundan mazbatamızı alır almaz tüm kurullarımızda görev dağılımımızı tamamladık. Tüm kurullarımız ile birlikte önümüzdeki dönemde mesleğimiz ve sizler için var gücümüz ile çalışacağız. Üyesi, komisyonları ve ilçe temsilcileri ile birlikte top yekün güçlü bir şekilde hareket eden, “Liyakat” ve “İstişare” esaslı yönetilen bir oda hedefiyle yolumuza devam edeceğiz.

Odamızın kurumsal kültürünü daha güçlü bir şekilde yeni nesillerimize taşıyacağız. Her zaman olduğu gibi güncel değişime hızlı bir şekilde aksiyon alabilen bir sivil toplum örgütü olarak yolumuza devam edeceğiz.

Bu vesileyle odamızın kuruluşundan bu yana tüm kurullarımıza da görev almış yöneticilerimize, meslek büyüklerime teşekkür ediyor, göreve yeni gelmiş olan ekip arkadaşlarımı da tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EV YANGINI MADDİ HASARLA ATLATILDI..Önceki Haber

EV YANGINI MADDİ HASARLA ATLATILDI..

Dilenciler İle Mücadele Devam Ediyor.Sonraki Haber

Dilenciler İle Mücadele Devam Ediyor.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar