Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

DEMİR, ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMİR, ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
Eski dönem Güllük Belediye Başkanı ve 27. Dönem Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere AK Parti’den Milas Belediye Başkanı Aday Adaylığını bugün, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda açıkladı. Aday Adayı Demir, 25 yıllık devlet tecrübesini, siyasette geçen 40 yıllık birikimle, belediye başkanlığı ve milletvekilliği dönemindeki deneyimlerini, AK Parti iktidarıyla birleştirmek ve bu yolla Milas’a ve Milaslılar hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

AK Parti’den Milas Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Yavuz Demir tarafından, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenen adaylık açıklama toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Demir ile aynı dönem Muğla Milletvekili olan ve şimdilerde partinin MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan başta olmak üzere partinin Milas adayları, eski dönem Milas İlçe Başkanları, çevre ilçelerin AK Partili belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, Milas’a bağlı bazı mahallelerin muhtarları, ilçedeki STK temsilcileri ve partililer katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olan herkese teşekkür etti. Tüm adaylara eşit mesafede olduklarına vurgu yapan Çelik, Milas’ın hizmete aç olduğunu belirterek bu dönem Milas’ta hizmetin kazanacağını söyledi.
“OYUMUZU HİZMETTEN YANA KULLANMALIYIZ”
İlçe Başkanı Çelik; “Bu hizmetsizliği benim genel başkanım ve Cumhurbaşkanım veya diğer siyasi partilerin genel başkanları yaşamıyor. Sağcısı, solcusu, muhafazakarı yani kısaca hangi siyasi görüşte olursa olsun Milas’ta yaşayanlar bu hizmetsizliği yaşıyor. Öte yandan hep vurgulamaya çalışıyorum. Yerel seçimler genel seçimlerden farklıdır. Bu seçimde de partiler önemli ancak adaylar, birlikte çalışacağı meclis listesi ve projeler daha ön plandadır. Dolayısıyla yerel seçimler bir hizmet seçimidir. Bu nedenle en azından yerel seçimlerde ideolojik düşünmememiz gerekiyor. Oyumuzu hizmetten yana kullanmalıyız. Milas hizmete susamış durumda, Milas’ta değişimin vakti geldi” dedi.
“MİLAS ÇOK COŞKULU VE HEYECANLI...”
İlçe Başkanı Çelik’in ardından kürsüye gelen AK Parti MKYK üyesi, AK Parti eski Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, Milas’ta seçim startının verildiğini ve seçimlerin zaferle sonuçlanacağını gösteren ışığın ise geçtiğimiz Cumartesi günü verilen dayanışma yemeğinde görüldüğüne dikkat çekerek;
“Geçtiğimiz Cumartesi günü olan birlik yemeği çok önemli bir mesaj içeriyordu. Seçimlerin startı da böylelikle verilmiş oldu. Temayül yoklamamız da 81 ilde yapıldı. Bu temayül sonuçları direk Cumhurbaşkanımıza iletildi. Milas ve Muğla için adayımız önümüzdeki günlerde belli olacak. Milas çok coşkulu ve heyecanlı... Aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Kim aday olursa diğer aday adaylarının da o aday etrafında çalışacağından şüphem yok” diyen Gökcan, AK Parti’yi ilçe be büyükşehir belediyelerinde AK Parti ile buluşturmayı hedeflediklerini, Milas ve Muğla’nın hak ettiği yerde olmadığını ve bu seçimlerin Milas için Muğla için bir fırsat olduğunu belirtti.
“MİLAS İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYELİM”
Aday adaylığını açıklamak üzere kürsüye gelen Mehmet Yavuz Demir, yaklaşık 40 yıllık devlet ve siyaset tecrübesini Milas için kullanmak adına AK Parti’den Milas Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirterek; “Yarın çok güzel olabilir, yarın çok geç de olabilir” sloganının bu noktada çok önemli olduğunu söyledi. 
Aday Adayı Demir; “İlçe başkanlarım, STK başkanlarım, Milaslı hanım kardeşlerim, gençlerimiz, muhtarlarımız yanımızdayken biz Milas’ı almaz mıyız? Biz Milas’ta bu seçimi kazanmaz mıyız? Çünkü bugün sizlerin burada olmasının nedeni sadece ben değilim, sadece partimiz değil. Burada olmanızın asıl önceliği Milas’tır. Artık Milas uzun yıllar yaşadığı bu hizmetsizlikten kurtulmalı. Bu nedenle bizlere güveniyorsunuz. 
Aday oluruz veya olmayız. Ama şundan herkes emin olsun. Gösterilen bu sevgi, bu güven benim için her şeye bedel. Altını çizmek istediğim bir başka nokta ise Milas’ta doğmuş veya güzel ülkemin farklı köşelerinden gelerek burada yaşamaya başlamış tüm kardeşlerime şunun sözünü veriyorum; bu dönem Allah’ın izniyle Milas’ı alacağız. Bunun ışıklarını bu salonda görmek mümkün. Artık Milas’ın acil hizmete ihtiyacı var. Bu nedenle CHP’li, MHP’li, İYİ Partili, HDP’li, yani hangi siyasi görüşten olursa olsun çağrıda bulunuyorum. Bu dönem şu parti takıntısını herkes bir tarafa bıraksın Milas için birlikte yürüyelim.”  
Konuşmasının devamında milletvekilliği döneminde kazandırılan hizmetlerden örnekler veren Demir, AK Parti Belediyeciliğinin yarattığı memnuniyetin ortada olduğunu belirterek bu kez Milas Belediyesi yarışında hizmetin kazanacağına vurgu yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Milas için, geleceğe dair yapılacakların farkındayım, biliyorum ve bu yolda ben de varım”Önceki Haber

“Milas için, geleceğe dair yapılacakları...

CHP’DEN ORTAK ATALAY AÇIKLAMASISonraki Haber

CHP’DEN ORTAK ATALAY AÇIKLAMASI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar