Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

“Milas için, geleceğe dair yapılacakların farkındayım, biliyorum ve bu yolda ben de varım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Milas için, geleceğe dair yapılacakların farkındayım, biliyorum ve bu yolda ben de varım”
CHP Milas Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıklayan Emrah Mergen: “Milas için, geleceğe dair yapılacakların farkındayım, biliyorum ve bu yolda ben de varım dedi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve aynı zamanda MİFAD (Milas Folklör Araştırma Derneği) Başkanı Emrah Mergen, CHP Milas Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.
CHP Milas İlçe Binasında başvurusunu yapan Mergen, evraklarını CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’ya teslim etti. Yoğun katılımlı Salı toplantısında, aday adaylığı açıklamasını yapan Emrah Mergen, “Milas için, geleceğe dair yapılacakların farkındayım, biliyorum ve bu yolda ben de varım” dedi.
CHP Milas Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıklayan Emrah Mergen, “Ülkemizin içinde bulunduğu sosyal, politik ve ekonomik çöküntünün tek alternatifi olarak gördüğüm ve yıllardır birçok kademesinde görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi’nden yerel seçimlerde, Milas Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Partimizin, hem ilçemizde hem de ilimizde vizyonuna ve parti programına katkıda bulunarak, yerelden başlayarak genel iktidarda da söz sahibi olmasını sağlayacağım. Oluşacak meclis üyelerimizle birlikte, başta ilçemiz Milas ve Muğla halkına hizmet etmeyi amaçlıyorum” dedi.
Emrah Mergen’in özgeçmişi:
1978 Yılında Milas’ta doğan Emrah Mergen, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Milas’ta tamamladıktan sonra, Üniversite öğrenimini ise Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü ile tamamladı.  Mergen ayrıca 2023 yılında ikinci üniversite olarak, Anadolu Üniversitesi Emlak Yönetimi bölümünü de başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Halen, mesleğini Mergen Mali Müşavirlik Ofisi ünvanıyla, ablası Aydan Mergen Özcan ile sürdürmektedir.  
2003 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği bulunan Mergen, partinin birçok kademesinde de görev almıştır. 2011 Yılında kurulan Milas Folklör Araştırma Derneği Başkanlığı görevini de sürdürmekte olan Emrah Mergen, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Milas Belediye Başkanlığı’na adayım”Önceki Haber

“Milas Belediye Başkanlığı’na adayım”

DEMİR, ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADISonraki Haber

DEMİR, ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar