Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

AK PARTİLİ ACAR:

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİLİ ACAR:
AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, geçtigimiz günlerde CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan'ın Milas'ın doğalgaz ihtiyacı için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında yaptığı görüşmeyi değerlenirdi. Başkan Acar, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Milas’ın ortak akıl mantığına zarar getirmemesi için Suat Özcan’ı uygun davranmaya davet ediyoruz" dedi.

CHP Milletvekili Suat Özcan, geçtigimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığındaki görüşmesi sonrası dikkatleri üzerine çekti. CHP'li vekilin yaptığını iddia ettiği bu görüşme sonucu açıklama yapan AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, CHP’nin Muğla Milletvekili ünvanına sahip Suat Özcan’ın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Milas’ın doğalgaz ihtiyacı için yaptığını ifade ettiği görüşmenin şark kurnazlığı olarak değerlendirilebileceğini ifade etti. 

CHP'li Vekil Özcan’ın, Muğla’da başlatılan ve etik değerler çerçevesinde ilkesel olarak ortak hareket etme anlayışından uzak hareketlerini üzülerek izlediklerini belirten AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

"Seçmeni tarafından sık sık hiçbir faaliyeti olmadığı gerekçesiyle eleştirilmesinden tanıdığımız sayın milletvekili, Milas için ortak hareket etme kararlılığından uzaklaşmıştır. Kamuoyunca bilinmektedir ki seçimler geride kalmıştır ve hükümet olan partimizin mensupları olarak sayın milletvekillerimizin, il başkanlığımızın, teşkilatlarımızın desteğiyle Bakanlıklarımızı ilgilendiren konularda yatırım almak daha kolaydır.
Milas’ın doğalgaz sorunu için milletvekillerimiz Sn. M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, İl Başkanımız Sn. Kadem Mete, geçmiş dönem milletvekillerimizden başlamak üzere önemli girişimler yapılmıştır ve bu yatırım sağlama aşamasına gelmiştir.
Özcan’ın sosyal medyada seçmenine şirin görmeye çalışmak için yaptığı ziyaret ve paylaştığı mesajlar, kadük bir anlayışın örneğidir. Adeta topal ördek gibi, içi doldurulamayan ve temelsiz davranışlar, ortak akla zarar vermektedir. 
Milas’ın başta doğalgaz olmak üzere ihtiyaç duyduğu yatırımlarla ilgili Bakan düzeyindeki randevular daha önceden planlanmış, gerçekleşme ve sonuç alma aşamasına gelmiştir. Hal böyleyken Özcan’ın Sn. Bakan Yardımcımızı ziyaret ederek vermeye çalıştığı mesaj, gerek kamuoyunda gerek parti tabanında son derece anlamsız bulunmuştur. Bu ziyarete AK Parti tarafından Milas’ın CHP’li belediye başkanı olan Muhammet Tokat da özellikle davet edilmiş, ortak hareket etme kararlılığı vurgulanmıştır. Özcan’ın bu davranışı kamuoyunca kendi partisine ve belediye başkanına da hakaret anlamı ve rol kapma şeklinde değerlendirilmiştir. Anlamsız ve temelsiz çıkışlarıyla tanıdığımız sayın milletvekilini siyasi ahlaka uygun, iletişime açık olmaya davet ediyor, seçmeni kandırmaya yönelik şark kurnazı hareketlerden uzak durmaya çağırıyoruz.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetleriyle Milas’ın doğalgaz sorunu için yakında müjdeli haberleri paylaşacağımızı belirtir, Milas’ın sorunlarına çözüm için sağduyuyla yaklaşımın her şeyden önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz." 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞAMPİYON MİLAS GENÇLİKSPOR!Önceki Haber

ŞAMPİYON MİLAS GENÇLİKSPOR!

Eski mezunları yıllar sonra bir araya geldiSonraki Haber

Eski mezunları yıllar sonra bir araya ge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar