Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ŞAMPİYON MİLAS GENÇLİKSPOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞAMPİYON MİLAS GENÇLİKSPOR!
2019-2020 sezonu Muğla 1’inci Amatör Küme Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmeden sezonu şampiyon olarak tamamlayan Milas Gençlikspor, şampiyonluklarını ve gelecek sezonda Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olmalarını düzenlenen görkemli gecede kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Milas’ta bulunan bir restoranda düzenlenen Milas Gençlikspor’un görkemli şampiyonluk kutlamasına ilgi oldukça yoğun oldu. Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal’ın açılış konuşmasıyla başlayan geceye; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu katılım gösterdi. İlginin yoğun olduğu geceye bu isimlerin yanı sıra Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Muğla Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tesisi Müdürü Serkan Devecioğlu da katıldı. Çok sayıda milletvekilinin ve dernek başkanın da katıldığı geceye Yeni Milasspor Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Birol Erten, şampiyon takım teknik sorumluları ve futbolcularının yanı sıra çok sayıda özel misafir de gecede yerini aldı. 
Şampiyonluk gecesinin açılış konuşmasını yapan Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken, sahneye yönetim kurulunu davet ederek katılımcılara yönetimini tanıttı. Geleceğe dair planlarından ve hedeflerinden bahseden Başkan Köksal, kulübün ekonomik durumu hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Kendisinin kulüp için verdiği emeklerden bahseden Başkan Köksal, ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp yaratmak istediğini belirtti. Kazanılan bu şampiyonluktan dolayı yönetim kurulu, teknik kadro ve sporcularına teşekkür eden Başkan Köksal, sözlerini bu şekilde noktaladı. 
Şampiyonluk gecesi marşların seslendirilmesi, canlı müzik dinletisiyle birlikte devam eden eğlenceli bir gecenin ardından noktalandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milaslı 84 çiftçiye 3 bin 300 memecik zeytini fidanı dağıtıldıÖnceki Haber

Milaslı 84 çiftçiye 3 bin 300 memecik ze...

AK PARTİLİ ACAR:Sonraki Haber

AK PARTİLİ ACAR:

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar