Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ADAY ADAYI ÖZDEMİR: “DEĞİŞİM İÇİN ADAYIM DEDİ.”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADAY ADAYI ÖZDEMİR: “DEĞİŞİM İÇİN ADAYIM DEDİ.”
AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Durmuş Özdemir, bugün Hacıilyas Meydanı’nda ve kalabalık bir topluluk önünde aday adaylığını resmen açıkladı.

Yıllardır yaptığı mesleği gereği Milas’ın her noktasında yaşayan vatandaşa dokunduğunu anlatan Özdemir; “Partimizin Belediye Meclis Üyeliğini yürüttüğüm beş yıla yakın sürede Milas’ımızın sorunlarını çok daha yakından inceleyip irdeleyip, yol haritamı bu doğrultuda hazırladım. Milas’ımızı muhasır medeniyetler seviyesi dediğimiz ya da hepimizin anlayacağı dilden söyleyeyim Milas'ı Köy statüsünden kurtaracak Milas'ı Muğla'nın aynası yapacak, beş yıllık kalkınma planını hazırladık ve bu doğrultuda da hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçirerek Milas'ımızı hak ettiği yerlere, hep birlikte getireceğiz. Halka hizmet Hakk'a hizmet inancımızla, AK Parti iktidarını, AK Parti hizmetlerini Milas'ımızla buluşturmak amacıyla sloganımız: Milas İçin Değişim Vakti Geldi.”
   
KÖKTEN: “MİLAS’I BU ZULÜMDEN KURTARACAĞIZ”
Hacıilyas Meydanı’ndaki basın açıklamasına; eski dönem Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Rüştü Yiğitkaya başta olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimi ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Özdemir’in aday adaylığının açıkladığı toplantıda ilk konuşmayı eski dönem AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten yaptı. Kökten; “Sözlerime başlarken Filistin’de uyuyan çocukların üzerine bomba yağdıran İsrail’e söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum. Hepimizin uykuları kaçıyor. Cenabı Allah böyle bir mübarek günde İsrail’e durmayı nasip etsin. Aynı felaketlerin bizim ülkemizin de başına gelmemesi için birliğimizin, beraberliğimizin ilelebet devam etmesi için, öte yandan bu Pazar günü Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağız, Allah nice nice yüzyılları kutlamayı nasip etsin.
Bildiğiniz gibi Durmuş Özdemir Bey bugün aday adaylığını resmen açıklıyor. Genel merkezimiz ve Genel Başkanımız-Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle aday olarak gösterildiği zaman hep birlikte, ben değil biz anlayışıyla çalışacak ve Milas’ı hakettiği hizmetle buluşturacağız. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın görüşü, onayı bizim için çok önemli çünkü AK Parti teşkilatlarındaki düstur, ‘Ben değil biz’dir ve bu görev kendisine tevdi edildikten sonra gece-gündüz, seçim akşamına kadar çalışacağız ve Milas’ı bu zulümden kurtaracağız” dedi.
Kökten’in ardından konuşan AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ise şunları söyledi:
“MÜREFFEH, KALKINMIŞ VE ÇOCUKLARIMIZIN DAHA GÜZEL BİR KENTTE YAŞAYABİLMESİNİN YOLU GENEL İKTİDARLA MİLAS’I BULUŞTURMAKTAN GEÇER.”
“Baştan beri söylediğimiz, yerel seçimler siyasetin değil hizmetin konuşulduğu, hizmetin referans kabul edilmesi gerektiği seçimlerdir. İdeolojimiz, fikrimiz ne olursa olsun bu coğrafyada yaşayan bizler, bu coğrafyanın yarınlara daha kalkınmış, daha fazla hizmet almış bir kentte yaşamak isteriz. Hepinizin bildiği gibi yerel yönetimlerin bu nedenle iktidar partisiyle buluşturulma zorunluluğu vardır. 
Milas sadece beş harften oluşan, kendi halindeki küçük bir ilçe değildir. Türkiye’nin 50 ilinden daha büyük bir ilçe, yüzölçümü olarak ve gerekse nüfus olarak il kapasitesine sahip bir ilçedir. Buraya hizmet etmenin yolu; daha müreffeh, daha kalkınmış ve çocuklarımızın daha güzel bir kentte yaşayabilmesinin yolu genel iktidarla Milas’ı buluşturmaktan geçer. 
Gözlerinizdeki bu heyecanı, gözlerinde olması gereken bu durumun bu dönem olacağını ben buradan görüyorum. Bu nedenle diyorum ki, bizlere bu bakışlarınız ve bu desteğinizle moral veriyorsunuz. Sağolun, varolun.”
“MİLAS'IMIZI BU MAKUS KADERİNDEN VE KÖY GÖRÜNTÜSÜNDEN KURTARMAK İÇİN ADAYIM”
İlçe Başkanı Çelik’in ardından Veteriner Hekim Durmuş Özdemir; İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanına çiçek takdim ederek, aday adaylığını şöyle anlattı:
“Öncelikle benim için çok özel bir gün. Aday adaylığımı resmi olarak açıklıyorum. Benimle bu davaya sahip çıkacağınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.
Partimizin Milas'taki direği, arkadaşım, dostum, AK Parti İlçe Başkanım Emin Çelik, Milas'ımıza, AK Partimize çok şey kazandıracağına inandığım yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerimiz, birlikte beş yıla yakın mesai yaptığım kardeşlerim, dostlarım belediye meclis üyelerimiz, yağmur, çamur demeden partimiz için emek veren, çalışan, koşturan kadın ve gençlik kollarımız, partimizin neferleri olan mahalle başkanlarımız ve delegelerimiz, devletimizin yönetiminde ve halkın idaresinin en önemli temel taşlarından biri olan muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin başkanları, meslekleri icabıyla bazen zor şartlarda bile olsa görevlerini icra eden saygıdeğer basın mensupları, dostlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim ve kıymetli misafirlerimiz, hepiniz hoşgeldiniz.
Bildiğiniz gibi mesleğim veteriner hekimlik, veteriner hekim eşim ve beş veteriner hekim meslektaşımla birlikte Milas'ımıza hizmet vermekteyim, bu yüzden Milas'ımızın 132 mahallesinde bir izimiz, bir eserimiz, bir katkımız vardır.
Partimizin Belediye Meclis Üyeliğini yürüttüğüm beş yıla yakın sürede Milas’ımızın sorunlarını çok daha yakından inceleyip irdeleyip, yol haritamı bu doğrultuda hazırladım. Milas’ımızı muhasır medeniyetler seviyesi dediğimiz ya da hepimizin anlayacağı dilden söyleyeyim Milas'ı Köy statüsünden kurtaracak, Milas'ı Muğla'nın aynası yapacak, beş yıllık kalkınma planını hazırladık ve bu doğrultuda da hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçirerek Milas'ımızı hak ettiği yerlere, hep birlikte getireceğiz.
Büyük siyasi liderlerimizin dediği gibi "Seçim, seçimin bittiği gün başlar" İnancıyla ben de resmi olmayan belediye başkan aday adaylığımı 21 Haziran'da açıkladım ve çalışmalarımı bu yönde ilerleterek vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olarak elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Bu süreçte siyasi görüş gözetmeden beni kucaklayan Milas halkımızın desteklerini arkamda hissetmem beni doğru yolda olduğum inancımı bir kez daha perçinledi. Yine bu süreçte öncelikle Sayın vekillerim Kadem Mete ve Yakup Otgöz'ün, il başkanım Gültekin Akça'nın, ilçe başkanım Emin Çelik'in, Cumhur İttifakımızın Partilileri, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımız Tunahan Ongün ve partimizin teveccühleri beni ayrıca onurlandırmıştır.
Genel Merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle aday olduğum takdirde çalışmalarımıza el birliği ile daha da hız vererek, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Milas halkını kucaklayarak, Milas'ımızı bu makus kaderinden ve köy görüntüsünden kurtarmak için; yoluyla, suyuyla, çevresiyle, sosyal alanlarıyla daha yaşanabilir bir Milas için, Halka hizmet Hakk'a hizmet inancımızla, AK Parti iktidarını, AK Parti hizmetlerini Milas'ımızla buluşturmak amacıyla sloganımız: Milas için değişim vakti geldi.
Ve bugün burada çalışmalarımı resmiyete dökerek AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklayarak artık Milas için değişim vakti gelmiştir diyorum saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum, çok teşekkür ediyorum, Rabbime emanet olun.”
Yapılan açıklamanın ardından Aday Adayı Özdemir, vatandaşların tebriklerini kabul etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS BELEDİYESİ MİLASSPOR’DAN 100. YIL KUTLAMALARIÖnceki Haber

MİLAS BELEDİYESİ MİLASSPOR’DAN 100. YIL...

İYİ PARTİLİ ERGUN SIĞINMACILARLA İLGİLİ HABER YAPTIKLARI İÇİN TUTUKLANAN GAZETETİCELERE SAHİP ÇIKTISonraki Haber

İYİ PARTİLİ ERGUN SIĞINMACILARLA İLGİLİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar