Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MİLAS BELEDİYESİ MİLASSPOR’DAN 100. YIL KUTLAMALARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLAS BELEDİYESİ MİLASSPOR’DAN 100. YIL KUTLAMALARI
Milas Belediyesi Milasspor, Havuzbaşı Restoran ve Kır Düğün Bahçesi’nde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını, ilçe protokolü ve spor camiası ile birlikte kutladı. 10.Yıl Marşı hep bir ağızdan söylenirken, Milas Belediyesi Milasspor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, tüm çevrelerin takımı sahiplenmesi çağrısında bulundu.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından kulüp sporcuları, teknik heyeti ve yönetimi sahneye davet edilerek tanıtıldı. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, ilçe protokolü, spor kulüpleri, muhtarlar, gaziler, taraftarlar ve davetlilerin katılım gösterdiği programda konuşan Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Kendilerini feda ettiler. İlkokul öğrencilerinden 70-80 yaşındaki dedelerimize, ninelerimize kadar bir milli seferberlik ruhu içerisinde tarihin en meşhur savunma savaşını yaptılar ve kazanarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurdular” diye söze başladı ve şöyle devam etti:

“Cumhuriyetimizin 100 yılı kutlu olsun. Cumhuriyeti kuranlar çok şeyleri feda ettiler. Yalnız onların torunları olarak bizlerin bu eseri yeterince idrak ettiğimiz, özümsediğimiz, savunduğumuz ve kolladığımız kanaatinde değilim.

Sadece gençlerden değil bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak Cumhuriyet değerlerine ve Kuvayi Milliye’ye daha fazla sahip çıkmamız lazım. İşte yıl dönümünde istedik ki ilçemizin tarihten gelen birikimi ile güçlü imajıyla Yeni Milas Belediyesi Milasspor; gençlik ruhu, sporun ahlakıyla Cumhuriyet coşkusunu birleştirsin ve biraz da 100. Yıl ateşini yaksın ve ilk kutlamayı da Milas Belediyesi Milasspor yapsın.

Polemiklere girmeye gerek yok! İlçemizde herkesin de beklediği şekliyle Milasspor ismini Milas Belediyesi ile birleştirerek yeni vizyonla şu anda karşınızdayız. Gücümüzü tarihimizden alıyoruz ve şimdi de sizlerin desteği ve şu gördüğünüz sporcuların, teknik heyetin ve yönetimin yüreğine güvenerek sahaya çıktık.

Önümüzdeki süreç içerisinde tesisleşmeye ve altyapıya daha fazla önem veren bir anlayışla Milas sporuna ve Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Öncelikle bu sorumluluğu yüklenirken beni yalnız bırakmayan yönetim ve ekibimize teşekkür ediyorum.

Kaymakamından gazisine, basınından spor kulüplerine, iş adamından işçisine, memuruna, emeklisine kadar herkes Milas Belediyesi Milasspor ruhunda birleşsin. Değerlerimize hep beraber sahip çıkalım.”

“MİLAS A YAKIŞIR BİR KULÜP VE TAKIM KAZANDIRACAĞIZ.”

“Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Bundan tam 100 yıl önce bir nesil ülkemizi düşman işgalinden kurtardı. Bir milli seferberlik içerisinde tarihin en meşru savunma savaşı kazanılarak, cumhuriyetimizi kurdular. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde bunlar oldu. Bizlere bugünleri hediye etmek için canlarını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Bu vatan toprağını kolay kazanmadık. İkinci yüzyıla girerken ülkemizi refah içinde yaşatmak göreviyle karşı karşıyayız. Lütfen Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyun ve bugünle karşılaştırın. Gerçekten zor kazanılmış bu cumhuriyeti kolay heba ediyoruz. Bu böyle olmasın.

Bu gecenin gerçekleşmesinde desteği olan sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Hem Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz hem de ilçemizin takımı Mor-Beyaz’ın tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu alanı böylesine güzel bir şekilde doldurduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum. 2023-2024 sezonunun takımımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Renkli görüntülere sahne olan gece, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE SAHAYA ÇIKIYORÖnceki Haber

MİLAS BELEDİYESPOR KENDİ EVİNDE SAHAYA Ç...

ADAY ADAYI ÖZDEMİR: “DEĞİŞİM İÇİN ADAYIM DEDİ.”Sonraki Haber

ADAY ADAYI ÖZDEMİR: “DEĞİŞİM İÇİN ADAYIM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar