Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Uçarsu, Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uçarsu, Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
Gençlik kolları eski başkanı Nebil Uçarsu, 2024 yerel seçimlerde İYİ Parti Milas Belediye Meclis Üyesi Adayı olmak için başvurusunu gerçekleştirdi.

İYİ Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Nebil Uçarsu, Milas Belediye Meclis üyeliği adaylığı için başvuruda bulundu. 2019 yılında İYİ Parti’ye üye olarak aynı tarihten itibaren gençlik kolları başkanı olarak görev yapan Uçarsu, 2022 yılı Kasım ayına kadar sürdürdüğü gençlik kolları başkanlığı görevinden, tüzükte bulunan yaş kriteri dolayısıyla ayrıldı. Meclis üyesi olarak Milas’a hizmet etmek istediğini belirten Uçarsu, bu yolda kendisine destek olan başta ilçe başkanı Av. Gürsel İnce olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.

Nebil Uçarsu kimdir?

Kendi özgeçmişini kısaca özetleyen Uçarsu;

“13.11.1992 yılında Milâs’ta doğdum. ̇İlk ve orta öğretimi̇ Milâs’ta tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi̇ sosyal bilimler meslek yüksekokulu bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum. 2014 yılından aktif olarak sigorta danışmanı olarak meslek hayatıma başladım. 2018 yılında kendi̇ şirketimi kurarak sigorta acentesi olarak mesleğime devam etmekteyim. Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinin Milâs’ta a sınıfı acentesiyim. 2004-2010 yılları arasında Milâs ilçemizde lisanslı amatör futbolculuk yaptım. 2006 yılından bu yana Türkiye Satranç Federasyonu lisanslı sporcusuyum. 2020-2022 yılları arasında Milâs’ta faaliyet yürüten Milâs Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. 2018 yılından itibaren Menteş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde başkan yardımcısıyım. 2019 yılında İYİ Parti’ye üye olarak Milâs İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildim. 2022 yılı Kasım ayına kadar Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptım ve tüzüğümüzdeki yaş kriteri sebebiyle 2022 Kasım ayında görevimden ayrıldım”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas Belediyespor Liderliğe YükseldiÖnceki Haber

Milas Belediyespor Liderliğe Yükseldi

Otomobil ve Komyonet Çarpıştı 4 Yaralı.Sonraki Haber

Otomobil ve Komyonet Çarpıştı 4 Yaralı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar