Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

KADIN EL EMEĞİ SERGİSİ, MİLASLILARLA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KADIN EL EMEĞİ SERGİSİ, MİLASLILARLA BULUŞTU
Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 2 ay süren kursun ardından ortaya çıkan ürünler, bugün Milas Şehir Parkı’nda kurulan standlarda sergilendi. Bir gün süreyle açık kalan sergiyi gezen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kurs çeşidinin arttırılacağını, Milaslı kadınlara bu tür kurslarla ekonomik ve sosyal yönden fayda sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Milas Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü öncülüğünde açılan ve yaklaşık 2 ay süren kurs tamamlandı ve kurs döneminde kursiyerler tarafından hazırlanan ürünler Milas Şehir Parkı’nda sergilendi.
Sergiyi gezen ve kurs öğretmenleriyle müdürlük personelinden yürütülen çalışmalar ve kursla hakkında bilgi alan Başkan Muhammet Tokat, sergide ürünlerini sergileyen kursiyerle görüştü ve birlikte fotoğraf çektirdi.
Başkan Tokat daha sonra yaptığı açıklamada; “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, belediyemizin en genç müdürlüklerindendir ama en önemli müdürlüklerimizin başında geliyor. Burada kursiyerlerimiz 2 ay boyunca ürettikleri el emeklerini sergiliyor, bir yandan da müdürlüğümüzde görevli personelimiz halkımızı bilgilendirmeye dönük çalışma yapıyor.
Yaşadığımız dönem içinde ailenin temel direği kadınlarımız gerçekten çok sıkıntılı bir süreci yaşıyor. Bu noktada kadınlarımızın başta psikolojik, maddi ve manevi etkilendiği alanda yardıma ihtiyaçları oluyor. Dahası bu yardıma kimi zaman ekonomik nedenler veya kendi kültürleri nedeniyle her zaman ulaşmaları da mümkün olmayabiliyor. Biz belediye olarak herhangi bir ücret talep etmeden özellikle kadınlarımızın zor anında her türlü yardımı kendilerine yapabilme adına teşkilat yapımız içerisinde böyle bir müdürlük oluşturduk.
Kadın danışma merkezimiz, kurslarımız, sevgi evimiz ve kreşimiz bir bütün halinde topluma ulaşmaya çalışıyor. Önümüzdeki süreç içerisinde şu an buradaki sergi gibi faaliyetlerin sayısını arttırmak, hem de yeni faaliyet alanları kazandırma konusunda kararlıyız” diyerek açılan sergide emeği geçen öğretmen ve kursiyerlere teşekkür etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çöllüoğlu Hanı Kapılarını Yeniden Açıyor…Önceki Haber

Çöllüoğlu Hanı Kapılarını Yeniden Açıyor...

PHYSIO TOUCH DANIŞMANLIK-FİZYOTERAPİ&EGZERSİZ MERKEZİ SAĞLIK ALANINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI.Sonraki Haber

PHYSIO TOUCH DANIŞMANLIK-FİZYOTERAPİ&EGZ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar