Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

İş İnsanı Erol: “Milaslıların meclisteki sesi, yaşadıkları sorunların çözüm noktası olmak için mücadele edeceğim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş İnsanı Erol: “Milaslıların meclisteki sesi, yaşadıkları sorunların çözüm noktası olmak için mücadele edeceğim”
İlçemizde inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren iş insanı Yusuf Erol da CHP’den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Birçok kez Milas’ın çeşitli sorunlarına karşı duyarsız kalmayarak vatandaşlarla birlikte sorunların dile getirilmesi ve çözülmesi yönünde çalışma yapan Erol, “Yüreğimizde doğup büyüdüğümüz Milasımızı, çocuklarımıza geleceğimize iyi bir şekilde hediye edip bırakmanın heyecanı var” dedi.

Milaslı iş insanı Yusuf Erol, Milas’ın sorunlarının çözümü noktasında aktif görev almak adına CHP’den Milas Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Kent yönetimine katkıda bulunmak adına başvuruda bulunduğunu belirten Erol, “Yüreğimizde doğup büyüdüğümüz Milasımızı, çocuklarımıza geleceğimize iyi bir şekilde hediye edip bırakmanın heyecanı var. Bu yola dürüstçe baş koyan Milas için çırpınan tüm aday adaylarıma başarılar diliyorum. Yolumuz uzun, heyecanımız tam” dedi.
Milas’ta ikamet eden her bir bireyin günlük yaşamında karşılaştığı sorunların çözümü için şimdiye kadar hep bireysel hareket ettiğine değinen Erol, “Milas’ın birçok sorunu için daha önce elimizi taşın altına koymuştuk. Bundan sonra da yapacağım. Ama daha resmi olarak. İnşallah ilerleyen süreçte Milas Belediyesi meclisinde ilçemizin sorunlarının çözümü için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Milas artık değişecek Türkiye’nin yaşanabilir en güzel ilçesi olacak. Bunun için hep sahada olacağım. Çiftimizle, esnafımızla, öğrencimizle hep iletişim içerisinde olmaya devam edeceğim. Yanlarında yer almaya devam edeceğim. Yusuf Erol olarak hep sahada olmam yetmiyor yönetimde de söz sahibi olabilmek için Milas Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday adayı oldum. Milaslıların meclisteki sesi, yaşadıkları sorunların çözüm noktası olmak için mücadele edeceğim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ören Tekne İmal ve Çekek Yeri’nin Açılışı YapıldıÖnceki Haber

Ören Tekne İmal ve Çekek Yeri’nin Açılış...

ÇAYIRLI, SEÇİM STARTINI BALTALI KAPI’DAN VERDİ…Sonraki Haber

ÇAYIRLI, SEÇİM STARTINI BALTALI KAPI’DAN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar