Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

İL BAŞKANINDAN VEKİL ADAYINA AĞIR SÖZLER..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İL BAŞKANINDAN VEKİL ADAYINA AĞIR SÖZLER..
CHP ve AK PARTİ’nin ardından MHP de seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. İl Başkanı ve milletvekillerinin yanı sıra AK PARTİ Milas İlçe teşkilatının da kalabalık bir grup ile katıldığı açılışta konuşan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, İYİ parti Muğla Milletvekili Adayı Ergun’a ağır sözlerle yüklendi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, 1’nci sıra MHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, 2’nci sıra Milletvekili Adayı Dr. Hacı Çelik, 5’nci sıra Milletvekili Adayı Ertuğrul Avcı, 6’ncı sıra Milletvekili Adayı Serkan Şafak, AK PARTİ 4’ncü sıra Muğla Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Zafer Alkaya, MHP Milas İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, AK PARTİ Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Milas Belediye Meclis Üyeleri Mevlüt Kiriş, İlhan Şimşek ve Doğukan Altunsoy, Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, 26’ncı Dönem Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, AK PARTİ Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Cemile Özdemir, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban, Cumhur İttifakı ile ortak hareket eden her iki partinin ilçe yönetim kurulu, kadın kolları üyeleri, partililer ve bazı mahalle muhtarlarının katıldığı açılış töreni, okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dua ile başladı.
Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından seçim bürosu içerisindeki törene geçildi ve saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla buradaki tören de başladı.
MHP Milas İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, açılışı konuşması için geldiği kürsüde AK PARTİ seçim bürosu önünde meydana gelen bir trafik kazasının olduğunu belirterek, geçmiş olsun dedi ve açılışa katılanları anons ederek hoş geldiniz diyerek sözü il başkanı Mehmet Korkmaz’a bıraktı.
“Milliyetçi Hareket Partisi denildiği zaman Türkiye’nin bekası için can veren, her zaman devletinin ve milletinin yanında olan bir parti akla gelir. Bunu, geçtiğimiz 15 Temmuz’da meydana gelen bir darbe teşebbüsünde gördünüz. Dik duran genel başkanımız partisini yani genel merkezimizi açarak orada darbecilere baş kaldıran Devlet Bahçeli ve 81 il başkanı yani uç beyleri olarak bizlerdik. 
Sonraları baktık ki Türkiye’nin bekası sarsılmaya başlamıştır. Biz de o dönem hükümet olan AK Parti’nin yanında olduğumuzu söyledik. Beraberce, kimsenin giremeyeceği yakın komşumuz olan Suriye’de PKK ve PYD ile çarpışmak için, onlarla işbirliği yapan dış güçlere karşı AK Parti’nin yanındayız dedik ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile beraber Afrin’e girildi. Afrin’e girildiğinde yer yerinden oynamıştı biliyorsunuz. İçimizdeki Cumhuriyet Halk Partili, HDP, İP, Vatan Partisi ise Afrin’e girilmesin, Afrin’e girilirse nasıl savaşacaksınız, ne yapacaksınız, çoğu komutanlarımız FETÖ’den içeri alındı, hiç bir şey yapamazlar diye konuşuyorlardı. Bir de bunların aynısını ABD ve İsrail de söylüyordu. Demek ki bizi seven Milliyetçi, ülkücü hareket ve AK Parti’ye gönül vermiş olanların haricindekiler dış güçlerin maşası haline gelmişler. Buna dikkat etmemiz lazım… Türkiye’de Cumhur İttifakı kurduğumuzda ne dedik? Millet aklı dedik. Eğer milletimiz 24 Haziran’daki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne çoğunlukla iyi bir sayıda milletvekili verdiği anda Türkiye’de hiçbir zaman için beka sorunu olmayacak. Ekonomi sorunu olmayacak. Tabi ki aynı zamanda da cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da oy vereceğiz. Çünkü birlik ve beraberlik yapıyoruz. Beraber oluyoruz. Bu Türkiye’yi kalkındıracağız ki, Allah nasip ederse 2023 yılında tek başımıza iktidar olacağız. Bazı İP’lisi, İP’sizi, HDP’lisi, PKK’lısı konuşuyor. Bu cumhur ittifakı nereden çıktı diye… Vatanını, milletini seven cumhur ittifakında buluşacak. Hiç kimsenin maşası olmayın dedik. Devlet Bey 12 yıl önce ne dediyse şimdi de aynısını diyor. Her zaman da doğru çıkmıştır, haklı çıkmıştır. 
Şimdi Milas’ta birileri geziyor! Eskiden bizim partideydi. O zaman da Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekiliydi. Benim Milliyetçi Hareket Partili üyelerime, ‘Ben sizin tayininizi yaptırdım, çocuğunuzu işe aldırdım, ben size yardımcı oldum’ diyerek oy alamazsın. O, o zamanlar Milliyetçi Hareket Partisi’ndeydi, o zamanlar ülkücüydü, o zaman adamdı adam!
Ama şimdi İP partisi diye bir partiye geçti, Amerika’nın güdümündeki partide, benim ülkücü arkadaşlarıma ‘ben de ülkücüyüm’ diyormuş! Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılan ülkücü olamaz. Ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisi’dir” diyen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, partisine ve Cumhur ittifakının cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi.
İl Başkanı Korkmaz’ın ardından kürsüye önce 2’nci sıra milletvekili adayı Dr. Hacı Çelik, ardından Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül ve son olarak da mevcut milletvekili ve 24 Haziran’daki seçimlerde yeniden partisinin birinci sırasından aday gösterilen Mehmet Erdoğan gelerek, birer konuşma yaptılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 kişilik aile evde mahsur kaldı…Önceki Haber

4 kişilik aile evde mahsur kaldı…

İlk Katar kafilesi havalimanına indi…Sonraki Haber

İlk Katar kafilesi havalimanına indi…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar