Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDA KOVİD-19 PANİĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDA KOVİD-19 PANİĞİ
Milas Esnaf ve Sanatkalar Odası'nda Koronavirüs paniği yaşandı. Oda personeli olan 2 kişinin testlerinin sonucu pozitif çıkması üzerine, oda hizmet binasında dezenfet çalışmaları uygulandı. Son gelen bilgiye göre ise Sanayi Şubesi'nde hizmet veren personeli merkeze çekerek çalışmaları aksatmadan sürdürme kararı alındı.

Tüm dünyada olduğu gibi 11 Mart tarihinden beri Türkiye'nin de mücadele ettiği Koronavirüs(Kovid-19) salgını süreci boyunca birçok yerden üzücü haber gelmeye devam etti. Son gelen bilgiye göre ise Milas Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odası personelleri testlerinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

Oda Genel Sekreteri Gülsevim Aydın Karakuş ve Esma Başol’un testleri pozitif çıkması üzerine oda hizmet binasında uygulanan dezenfekte çalışmasının ardından Sanayi Şubesi'nde hizmet veren personeli merkeze çekerek çalışmaları aksatmadan sürdürme kararı alındı. 

"DİĞER ARKADAŞLARIMIZIN TEST SONUÇLARINI BEKLİYORUZ"

Milas Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Celal Devrim ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sürecin şu an nasıl işlediği konusunda son durumu aktardı. Devrim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Sevgili Dostlar, Odamızın değerli üyeleri şu an Korona virüs döneminin en zor günlerini yaşıyoruz. Çember daraldı. Odamız çalışanı arkadaşlarımızdan Genel Sekreterimiz Gülsevim Hanım ve Esma Hanımın testleri pozitif çıkmıştır. Kendilerinin sağlık durumu iyidir şifa diliyoruz. Diğer arkadaşlarımız karantinadadır. Test sonuçlarını bekliyoruz. Bir aydır sanayi irtibat bürosunda görev yapan arkadaşımızla beraber hizmete devam edeceğiz. Bilginize. Sizden ricamız, kurallara uyalım, Maske, Mesafe, Temizlik” ifadelerini kullandı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS'TA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 3 YARALIÖnceki Haber

MİLAS'TA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Muğla Millet Vekili Gökcan'nın Covid-19 Testi Pozitif çıktı..Sonraki Haber

Muğla Millet Vekili Gökcan'nın Covid-19...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar