Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

CHP’li ALBAN’DAN HASTANEYE TEPKİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li ALBAN’DAN HASTANEYE TEPKİ!
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’da evvelki gün etkili olan sağanak yağışla birlikte sel baskını yaşanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek hastanenin önünde, yaşanan sel baskınına tepki gösterdi

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Muğla İl Başkanlığı görevi de dahil olmak üzere CHP’nin farklı kollarında çalışmalarda bulunan ve halen CHP’nin 27. Dönem Muğla Milletvekilliği görevini yürüten Mürsel Alban, Muğla’da geçtiğimiz günlerde sağanak yağışın neticesinde yaşanan sel olayı sonucu hasar gören Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Hastane önüne giden Alban, yaşanan bu talihsiz olay sonrasında, bu tarz olayların öncesinde alınması gereken tedbirlerin alınmamasından dolayı hastane yönetimine tepki gösterdi.  

Yaşanan sel baskını olayı hakkında açıklama yapmak için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne giden CHP Milletvekili Alban, yaşanan bu olayı protesto etmek için açıklama yapacakken duruma hastane yönetimi tarafından müdahale edildi.  

ALBAN’A TEPKİ VAR!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan sel baskını olayı sonrasında açıklama yapmak istemesi bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılandı.  CHP Milletvekili Alban’ın kendisinin de CHP İl Başkanlığı ve Milletvekilliği dönemlerinde, CHP’li Belediyelerin de kontrolü altındaki bazı bölgelerde bunun gibi bir takım doğal olayın yaşandığı biliniyor. CHP’li Belediyelerin himayesindeki bu bölgelerde, yaşanan sel baskınları sonrasında Alban’ın sessiz kalması ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan bu su baskını olayı sonrası hastaneye giderek olaya karşı tepki göstermesi ve hastane yönetimini protesto etmesinden dolayı bu tutumu bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılandı.  Yaşanan bu olay sonrasında CHP Milletvekili Alban’ın, bu olaya politik olarak mı baktığı görüşünden dolayı kendisine sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İTFAİYEDEN EMNİYET PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİÖnceki Haber

İTFAİYEDEN EMNİYET PERSONELİNE YANGIN EĞ...

ODA ORKESTRASI KONSERİ MARMARİS’TE YAPILDISonraki Haber

ODA ORKESTRASI KONSERİ MARMARİS’TE YAPIL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar