Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ÇAYIRLI ADAY ADAYLIĞINI 3 ARALIK’TA AÇIKLIYOR.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇAYIRLI ADAY ADAYLIĞINI 3 ARALIK’TA AÇIKLIYOR.
İYİ Parti Milas Kurucu İlçe Başkanı ve halen Milas Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Serbest Mali Müşavir Mehmet Çayırlı, 31 Aralık 2024 tarihindeki yerel seçimlere İYİ Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı 3 Aralık 2024 Pazar günü açıklayacak

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Milas’ta CHP ile ittifak kurulmasını sağlayan taraflardan biri olan Çayırlı, İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak; Ali Kurt, Tacettin Yıldız ve Gürsel İnce ile birlikte Belediye Meclis Üyeliği’ne ittifak listesinden seçilerek mecliste İYİ Parti grubunu oluşturdular. Çayırlı bir yıl süre ile de Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yaptı.
‘Umutla bakacağımız daha iyi bir Milas için belediye başkan aday adayıyım’ diyerek yola çıktığını belirten Mehmet Çayırlı; “Milas’ın kıyı şeridi uzunluğu Türkiye’nin turizmin cenneti, tüm dünyanın gözbebeği Bodrum’dan daha fazla. Adeta tarih ve kültürün başkentiyiz. Deyim yerindeyse tarihin üstünde oturuyoruz. Tabiat olarak Bafa Gölü başta olmak üzere büyük bir zenginliğe sahibiz. İlçenin etrafı denizlerle çevrili, sahip olduğumuz ormanlık alanımız herkesi kıskandıracak boyutlarda. Tarımsal açıdan Bodrum’un gıda ambarıyız. Bu kadar zenginliğe sahibiz ve diğer kentlerden neyimiz eksik diye hep soruyor, sorguluyoruz. Aksine çok şeyimiz var. Soruyorum sizlere Bodrum’un Turizm den başka neyi var? Maya var, hamur var… Bu kentin bir ustaya ihtiyacı var diyoruz. 
Mali disiplini, şeffaf ve hesap verebilirliği, eşit hizmeti ve yeni istihdam alanlarını önplana çıkaracak projelerimizle, bu projeleri uygulayacak liyakatli meclis üyesi listesiyle çok yakında Milaslı hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız.
Bu yolculuğun ilk ayağı olan aday adaylığı açıklamamızı, 3 Aralık 2023 Pazar günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat: 12.00’de yapacağız. Tüm Milas halkını aday açıklama programımıza davet ediyoruz.” Diyerek aday adaylığını basın yoluyla kamuoyuna duyurdu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAZETECİ MESLEKTAŞIMIZ DA ADAY ADAYI OLDU.Önceki Haber

GAZETECİ MESLEKTAŞIMIZ DA ADAY ADAYI OLD...

TARİŞ ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI’NIN GENEL KURULU YAPILDISonraki Haber

TARİŞ ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI’NIN GENEL KUR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar