Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BİZİM YOLUMUZ DA, İLKELERİMİZ DE BELLİ…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİZİM YOLUMUZ DA, İLKELERİMİZ DE BELLİ…
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday belirleme süreci devam ederken, 8 belediye başkan aday adayı ve 87 belediye meclis üyesi aday adayı saha çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan aday adayı ile birlikte hareket eden meclis üyesi aday adaylarının yanı sıra kendilerini, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm ilkelerini özümsemiş, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin devrimlerini iş ve özel yaşamlarıyla bütünleştirdiklerini ifade eden, 8 belediye başkan adayın da birbirinden değerli olduğunu belirten, bireysel anlamda kendi çalışmalarını yürüten; Emrah Mergen, Murat Gökkaya ve Deniz Ilbıra, üyelere dönük çalışmalarda; “Hepimizin çocuklarına yaşanabilir, güvenli ve modern bir Milas’ı inşa etmek üzere bu göreve talip olduk. Genel merkezimiz hangi yöntemle ve kimi başkan adayı olarak gösterirse adayımızla birlikte taşın altına elimizi koymaktan geri kalmayacağız. Yeter ki cumhuriyet ilkelerinden sapmadan, Atatürk’ün gösterdiği hedefe Milaslı yurttaşlarımızla birlikte yürüme kararlığı ortaya konulsun” diyerek CHP’li üyelerden kendileri için destek istiyorlar.

Henüz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından adayların ne şekilde belirleneceğinin netlik kazanmadığına dikkat çeken Meclis Üyesi Aday Adayları; Emrah Mergen, Murat Gökkaya ve Deniz Ilbıra; “Bizim yolumuz da, ilkelerimiz de belli. Çizgimizden asla sapmadan, aday gösterilmesek bile başkan adayımızla birlikte amaçlarımız doğrultusunda birlikte çalışmaya hazırız. Çünkü bizim düşüncelerimizde siyasi çıkar beklentisi veya başka bir kaygı yok. Hepimiz farklı meslek dalında yıllardır Milaslı yurttaşlarımıza hizmet veriyoruz ancak bu göreve seçilmemiz halinde mesleki deneyimlerimizle, gelecek kuşakların çok daha güzel bir kentte yaşaması adına çalışma gayreti içinde olacağız. Bizler siyaseti bir amaç değil, hizmet aracı görmemiz nedeniyle bu göreve talip olduk. 
Birbirinden değerli ve yıllardır partimizde çeşitli görevlerde bulunmuş, her türlü katkı ve desteği sunmuş 8 belediye başkan adayımız var. Hiçbiri ile ilgili bir önyargımız yok. Her fırsatta önseçim isteğimizi yenilemekle birlikte aday gösterilen kim olursa birlikte çalışır ve söz verdiğimiz gibi hedefimizden sapmadan bu kente hizmet ederiz. 
Sizlerle buluşmamızın en önemli nedeni, bu düşünceleri sizlerle paylaşmak, geleceğe nasıl baktığımız ifade etmek ve vereceğiniz desteği sonuna kadar hak edeceğimiz konusunda söz verdiğimizi bilmenizi istemek” diyerek destek arayışlarını sürdürüyorlar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDUÖnceki Haber

ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDU

CHP’DEN, 12 ASKERİMİZİN ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ HAİN TERÖR SALDIRISINI LANETLEYEN AÇIKLAMA…Sonraki Haber

CHP’DEN, 12 ASKERİMİZİN ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ HA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar