Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YİĞİTKAYA, SAHA ÇALIŞMALARINI SANAYİ SİTESİNDE SÜRDÜRDÜ.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YİĞİTKAYA, SAHA ÇALIŞMALARINI SANAYİ SİTESİNDE SÜRDÜRDÜ.
Adaylığının açıklanması ve ardından belediye meclisini oluşturma çalışmalarını tamamlayan Cumhur İttifakı’nın Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, saha çalışmalarına hız verdi. 

Beraberindeki; AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongun, kontenjan adayı Hasan Kökten ve Mehmet Ali Şimşek, meclis üyesi adayları; Nevzat solmaz, Muharrem Çetin, Bayram Karataç, Hüseyin Bozan, Sibel Karakaş, Murat Yıldırım ve Cengiz Önder Sevim ile birlikte sanayide çalışmasını sürdüren Yiğitkaya ve arkadaşları, yıllardır bir türlü çözülemeyen sanayi esnafının sorunlarını bir kez daha dinleyerek, çözüm odaklı bir çalışmanın nasıl yapılacağı konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Mevcut sanayi sitesinin kent merkezinde kaldığını, çevresindeki yapılaşma ile hem esnafın, hem de bölgedeki konut sahiplerinin sabah ve akşam saatlerinde ciddi bir trafik sıkıntısını yaşadığını, beraberinde güvenlik sorununun da had safhaya ulaştığını belirten sanayi esnafı, özellikle yaz aylarında sanayideki caddelerde başlatılan ve aylarca tamamlanmak bilmeyen çalışmalar nedeniyle de her yıl yaz sezonunun boşa geçtiğini, temizlik konusunda da ciddi problemlerin yaşandığını ileri sürdüler.


KAĞIT ÜZERİNDE GÖSTERMELİK PROJELERLE VATANDAŞTAN OY ALMA DÖNEMİ BİTTİ.
Küçük ve orta ölçekli esnafın, Milas ekonomisinin can damarı olduğunu belirten Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya; “Toplamda 132 mahalleden Milaslı hemşehrilerimin mutlaka sanayi ile doğrudan bir ilişkisi var. Yani sanayi esnafını görmezlikten gelmek bu kente yapılacak en büyük kötülüktür. 
Her seçim dönemi sanayi sitesinin sorunlarına kalıcı çözüm bulacağını, esnafın rahat bir nefes alacağını söyleyerek vatandaşın oyunu alan ancak seçim sonrası verdikleri sözü unutanlar, yine bir seçim döneminde karşınıza geçip sorunları çözeceklerini söylüyorlar. 30 yıldır bu şehri yönettiniz ve bugün kronik hale gelen sorunları zaten siz yaratmadınız mı? Ama bu kez Milaslıyı kandıramayacaksınız! Kağıt üzerinde göstermelik projelerle vatandaştan oy alma dönemi bitti. Geç kalınmış olsa da ‘Gerçek Belediyecilik’ ile Milas’ı tanıştırma vaktidir. 31 Mart, bu sürecin başlangıcı olacak ve 1 Nisan sabahından itibaren belediyeciliğin nasıl yapılacağını görecekler.
Cumhur İttifakı’nın adayları olarak biz hazırız. 5 yıl süre, başta sanayi esnafı olarak sizlerin ve bu kentin yıllardır yaşadığı ve bir türlü çözülemeyen sorunları çözmek için yeterli. Yıllardır ortak akıldan söz ettiler ancak kendilerinden başka kimseyi dinlemediler.  İlk günden beridir söylüyoruz. Bu kenti, bu kentte yaşayan insanlarla birlikte yöneteceğiz. Milaslının benimsemediği, istemediği bir proje uygulamaya konulmayacak. 
 


MİLAS HİZMETE BİZİMLE KAVUŞACAK…
Rutin işleri bile hizmetten sayanlar, beceremedikleri her işin sorumlusu olarak başkalarını görüp mazerete sığınanların yaptığı tek şey, her sabah ‘ışıklar ülkesi, medeniyetlerin başkenti’ sloganı tekrarlamaktır. 1 Nisan’dan itibaren boş işlerle uğraşan değil, vatandaşın derdine derman olan, çözüm üreten bir belediyecilik anlayışıyla tanışacak Milaslı, a’dan z’ye hizmetlerin de birbiri ardına geldiğine tanık olacaklar” diyerek tüm Milaslı seçmenin desteğini istedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TOPUZ SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİÖnceki Haber

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TOPUZ SAHA ÇALIŞMA...

Ramazanın müjdecisi Berat Kandili yarın Milas’ta idrak edilecekSonraki Haber

Ramazanın müjdecisi Berat Kandili yarın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar