Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BAŞKAN ÇELİK’DEN MİLAS'A MÜJDELİ HABERLER.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ÇELİK’DEN MİLAS'A MÜJDELİ HABERLER.
AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy’un yanı sıra ilçe teşkilatından önemli isimlerin olduğu Ankara ziyaretinde çok sayıda önemli konu hakkında sözler alındı.

Cumhur İttifakı Milas temsilcileri AK Parti ve MHP’nin Milas ilçe teşkilatları Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu. 

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’in ön ayak olması ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerde; MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Umut Yiğitkaya,  AK Parti Milas Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya ve MHP Milas Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Erbey yer aldı. 

İLÇE BAŞKANI ÇELİK MÜJDEYİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN  AÇIKLADI..

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve İlçe Teşkilatının sosyal medya hesaplarından   yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: 
“Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın yanı sıra İl Başkanımız Kadem Mete yardımlarıyla Enerji Bakanımız Fatih Dönmez, Bakan yardımcımız Alpaslan Bayraktar ile görüşmemiz neticesinde şubat ayında doğal gazın tarihini alıyoruz.  Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu’dan hastane yolu ve kavşağının ve seçimlere kadar Ören yolumuzu başlatma sözünü aldık. Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli’den Eşence ve Gökçeler Barajı’nı, Başta Sakarkaya Mahallemiz olmak üzere 6 tane sulama göledinin sözünü aldık” denildi.


MİLAS DEVLET HASTANESİ’NE ATAMA MÜJDESİ
Öte yandan yapılan açıklama Milas Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan doktorların isimleri de açıklandı.

O isimler şu şekilde;
“ Uzm. Dr. Barış Şeker (Göğüs Hastalıkları)

Uzm.Dr. Onat Özer (Nöroloji)

Uzm.Dr.Semih Canpolat (Çocuk hastalıkları),

Uzm.Dr.Cansel Karaca (Çocuk hastalıkları)

 Uzm.Dr.Battal Yıldırım (Acil tıp uzmanı)

 Dr.Mine Erkan (Pratisyen hekim)

Dr.Yahya Emre Ercan (Pratisyen hekim)


BAŞKAN ÇELİK: BÖLGE YATIRIMLARI KONUSUNDA SÖZ ALDIK


AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, sosyal medya hesabından sabah saatlerinde yaptığı paylaşım ile müjdeleri duyurdu. Başkan Çelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
“Güne sözde değil özde de uygarlıklara başkentlik yapmış Milas’ımızı hak ettiği yere ulaştırabilmek için Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir, Kaymakamımız Eren Arslan MHP ilçe Başkanımız Emin Nazmi Ünlüsoy ile başladık. Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’dan bölge yatırımları konusunda söz aldık. Cumhur İttifakı sizin için hizmet için var...


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Atıcı, fırtına mağduru üreticiyi ziyaret ettiÖnceki Haber

Başkan Atıcı, fırtına mağduru üreticiyi...

KADEM METE'YE TAM DESTEK..Sonraki Haber

KADEM METE'YE TAM DESTEK..

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar