Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ZAFER PARTİSİ’NİN BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ZAFER PARTİSİ’NİN BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU
Geçtiğimiz hafta aday başvurularının sona ermesinin ardından Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayını ve Milas Belediye Başkan adayını belirledi. Büyükşehir için eski il başkanı ve 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen genel seçimlerde partisinin Muğla Milletvekili adayı olan Ünal Yiğit aday gösterilirken, Milas Belediye Başkan Adayı ise partinin Milas Kurucu İlçe Başkanı Suat Yaşar oldu.

Yerel seçimlere 40 gün kala partilerin belediye başkan adayları da birbiri ardına belirlenerek seçmenin karşısına çıkıyor. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde Milaslı seçmen bugün itibariyle 8 belediye başkan adaydan birini önümüzdeki 5 yıl için seçmek üzere sandığa gidecek.
19 Şubat 2024 tarihi itibariyle; Mehmet Çayırlı (İYİ Parti), Fevzi Topuz (CHP), Rüştü Yiğitkaya(Cumhur İttifakı AK Parti-MHP), Ersin Toptaş (Yeniden Refah Partisi), Suat Yaşar (Zafer Partisi), Bade Dudu Takım (TİP), Muhammet Çiçek (Deva Partisi) ile bağımsız aday olan Durmuş Özdemir Milas Belediye Başkanlığı için yarışacak isimler oldu.
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ARTIK ADAYSIZ DEĞİL…
Ünal Yiğit Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilirken, Zafer Partisi’nin Milas Kurucu İlçe Başkanı Suat Yaşar da, ‘Türk Milliyetçileri Artık Adaysız Değil’ sloganıyla adaylıklarını açıkladılar.
Yiğit ve Yaşar; “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kendi parti logomuz ve kendi adaylarımızla giriyoruz. Türk Milliyetçilerini çatısı altında toplayan Zafer Partisi, yerel seçimlerde milletten aldığı güç ile yine milletinin karşısına çıkacak ve Türk Milliyetçilerinin adayları olduklarını hissettirecekler.
Bize inanan, bize güvenenlerin bu inanç ve güvenlerini boşa çıkaramazdık. Parti olarak ilk kez katılacağımız yerel seçimlerden milletimizin bize olan güveni ve desteğiyle başarıyla çıkacağız. 31 Mart’a kadar bütün Muğla’yı karış karış gezecek, birilerinin adayı ya da teveccühleriyle değil, milletin adayı olarak hemşehrilerimizin karşısına Muğla’yı, Milas’ı, Dalaman’ı ve adayımızın olduğu her yeri yönetmeye talip olduğumuzu anlatacak, desteklerini isteyeceğiz” diyerek adaylıklarını duyurdular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ADAYI TOPTAŞ; “BU KEZ MİLAS KAYBETMEYECEK.”Önceki Haber

BAŞKAN ADAYI TOPTAŞ; “BU KEZ MİLAS KAYBE...

Milas’ta Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı, Motosiklet Sürücüsü YaralandıSonraki Haber

Milas’ta Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar