Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Başkan Aday Adayı Ateş: “Hizmet için aşkla yola çıkacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aday Adayı Ateş: “Hizmet için aşkla yola çıkacağız”
İlçemizde uzun yıllar öğretmenlik görevinde bulunduktan sonra emekliye ayrılan ve CHP’den siyasete atılan Mehmet Ateş, Milas Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Ateş ile birlikte deneyimli siyasetçilerden Murat Yazar ile Şakir Özdemir de meclis üyeliği başvurularını yaptılar.

Milas’ta sınıf öğretmenliği ve Okul Müdürlüğü görevinde bulunan, Eğitim Sen, Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi, kısa adı İLKSAN olan İlkokul Öğretmenleri Sosyal Yardım Sandığı Temsilcilik ve Başkanlık görevleri üstlendikten sonra 2016 yılında memurluktan emekli olduktan sonra CHP’den siyasi hayata atılan Mehmet Ateş, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Milas Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’ya başvuru dosyasını teslim etti.
ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ
2019 yerel seçimlerinde Milas Belediye Meclis Üyeliğine seçilen ve Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ile Milas Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev üstlenen Ateş, başvuru dosyasını teslim ettikten sonra aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, geçmişteki tüm hizmetlere sahip çıkıp geliştirerek, eksikleri tamamlayarak hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtip, “Mevcut başkanımız aday adayı olacağını ifade etmesi üzerine bizim aday adaylığımızla ilgili süreç biraz daha hızlandı. Böylesine önemli bir görev için alacağınız karar, şüphesiz kendi başınıza alamayacağınız bir karar olacaktır. Bizim de öyle oldu. Yol arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler bizleri aday adayı olmaya yönlendirdi. Aldığımız bayrağı daha da yukarı taşıyacağız. Hizmet için aşkla yola çıkacağız. Tüm aday adaylara başarılar diliyorum. Çok güzel bir süreç yaşıyoruz. Aramıza yeni katılanlar oldu. Partimize renk geldi. Güzel bir ön seçim olacak. Milas gelişen ve büyüyen bir şehir.
İhtiyaçlara göre yeni projeler ortaya koyacağız” dedi.
NET TAVRIMIZ ÖN SEÇİM 
Ateş’e başarılar dileyen CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, meclis üyeleri ve belediye başkanlığı için belirlen süreci değerlendirerek, “Muğla İl Başkanlığımıza üye bazlı ön seçim yapacağımız yönündeki kararımızı ilettik. Bizim net tavrımız ön seçim. Yani belediye başkanımızı da meclis üyelerimizi de üyelerimiz belirleyecek” dedi.
ATEŞ İLE BİRLİKTELER
CHP’den belediye meclis üyesi olan Murat Yazar, Şakir Özdemir ile Diyetisyen Gülce Çelikoğlu ve de Mühendis Nevzat Kara da Ateş’in ardından İlçe Başkanı Çetinkaya’ya meclis üyeliği başvurularını yaptılar.
Ateş; Anıl Zeybekoğlu, Ece Gülen Ozan, Av. Levent Anıl gibi birçok deneyimli meclis üyesi ve partilinin de kendisiyle birlikte yol alacağını ifade etti.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni başkan yardımcıları göreve başladıÖnceki Haber

Yeni başkan yardımcıları göreve başladı

HACIİLYAS’A KADIN ELİ DEĞECEK…Sonraki Haber

HACIİLYAS’A KADIN ELİ DEĞECEK…

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar