Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

AK PARTI’DEN ADAY ADAYI MUSTAFA AKTAŞ HOCA PROJELERİNİ ANLATTI.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTI’DEN ADAY ADAYI MUSTAFA AKTAŞ HOCA PROJELERİNİ ANLATTI.
31 Mart’ 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimleri için Ak Parti’ de 5 aday adayı resmi başvurulanı yaptı.Aday Adaylarından Mustafa Aktaş ise aday gösterildiği ve seçimi kazandığı takdirde yapacaklarını anlattı.

Milas’ta resmi beş başvuru yapan aday adayları ile seçim startını veren Ak Parti ‘de mütevazi ve sakin kişiliği ile bilinen adaylardan birisi de Mustafa Aktaş hoca oldu.

Orta öğrenimini  Milas İmam Hatip Lisesinde, Üniversiteyi ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlayan Mustafa Aktaş 12 yıl özel sektörde öğretmenlik, ve 12 yıl da İmam Hatiplik yaptı.

 Siyasete üniversite yıllarında Refah Partisi'nin gençlik kollarında başlayan Mustafa Aktaş. Öğretmenlik yıllarında da kısa adı Esam olan Ekonomik Sosyal Araştırmalar Merkezinde şu anda meclis başkanı olan Numan Kurtulmuş'la birlikte faliyet gösterdi. 


Adıyaman'da imamken 2015 yılındaki milletvekilliği seçimlerine katılmak isteyen ancak Muğlalı olmasından dolayı bölgede çok  sıcak karşılanmaması üzerine adaylık isteğine bir süre ara veren Mustafa Aktaş mesleği sebebiyle 20 yıl memleketinden uzak kalması nedeniyle bu talebini beklemeye aldı.

31 Mart 2024'de  güzel Milas'ımızda Ak Partiden aday adayı olan Mustafa Aktaş ise aday olup ve seçildiği taktirde yapacaklarını şu sözler ile anlattı"

Kendime güvenim tam. Başkan olmam durumunda Milas halkımızın "Milas'ın tarihinde Milas'a böyle bir belediye başkanı gelmedi." diyeceklerinden adım gibi eminim.

Milas'ın belediyecilik anlamında 20 yıl geride kaldığını düşünüyorum yapmayı vaad edecegimiz unsurlar 20 yıl öncesinde olup bitmesi gereken şeyler. 
Balavca deresinin kapatılması, konferans salonu, fuar merkezi, mesire alanları, gençlere yönelik her mahalleye halı saha formatında futbol sahası, voleybol_basketbol sahaları... yapılması acilen gerekiyor. 

Sahillerimizde bir tane "duba" bile yok. Bunların hepsinin elden geçirilmesi gerekiyor. 

Belediye sınırlarındaki zeytin ağaçları o kadar bakımsız ki acilen budanması gerekiyor. 

Uzmanlar önümüzdeki yıllarda kuraklık olabileceğini söylüyorlar, acilen kuyuların artırılarak tedbir alınması gerekiyor.

Deprem bölgesindeyiz, hazırlıklar ne aşamada hiç görmüyoruz... Çalışan bayanlar için çocuklarını emin bir şekilde birakabilecekleri belediye bünyesinde duyduğum, bildiğim tek bir kreş var bu sayıyı mahalleler bazına yaymalıyız.

 Her mahallede olması gerekir. 
Huzur evimiz yok. Salı pazarı artık trafik yoğunluğunu kaldırmıyor, çözüm üretilmeli. 

Bu ve benzeri çalışmalar belediyenin direkt rahatlıkla yapabileceği şeyler. 


Aynı zamanda hükumeti harekete geçirilerek yapılacak şeyler de var. Çevre yolunda battı çıktılar ve köprüler ile ışıkların kaldırılması, Eski hastanenin yerine bu bölgeye hitap edecek kapsamlı bir "diş sağlığı" merkezinin kurulması, dogalgazın bir an evvel bitirilerek halkımızın hizmetine sunulması...

Bunların hepsi aciliyet gerektiren hizmetler. Tabi bunlar benim "dışarıdan" görebildiğim kadar ki kısmı. 
Uzman ekibimle işbaşı yaptığımızda çok daha fazlası bizleri bekliyor olacak,Milas halkımız bütün bunların üstesinden  geleceğimizden en ufak bir tereddüt olmasın. Tabi bütün bunları yapmak öncelikle planlı bütçeyi sağlamaktan geçiyor.

Ak Parti Genel merkezi adaylığımızı uygun görür halkımız ise bizlere bu görevi tevdi ederse hepsinin üstesinden gelecek bir ekip ile halkımızın hayalindeki Milas'a kavuşması çok uzun sürmeyecek.

 Allah'ın izniyle hepsinin üstesinden geleceğiz diyen Mustafa Aktaş tüm Milas'lı hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DR.MEHMET GÜNLÜK 5 ARALIK SALI GÜNÜ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR.Önceki Haber

DR.MEHMET GÜNLÜK 5 ARALIK SALI GÜNÜ ADAY...

Çelik’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajıSonraki Haber

Çelik’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar