Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

AK PARTİ MİLAS İLÇE BAŞKANI EMİN ÇELİK: “MİLAS’A HİZMET ANA EKSENİMİZDİR”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ MİLAS İLÇE BAŞKANI EMİN ÇELİK: “MİLAS’A HİZMET ANA EKSENİMİZDİR”
“Aday adaylığı için son başvuru tarihi 22 Kasım” “Milas’ta 5 aday adayımız var” “Milas’ın sorunlarını siyasi partilerin genel başkanları değil, bizler çekiyoruz” “23 yıldır Milas hakkettiği hizmeti alamıyor”

“Belediye başkanım beni bir defa Milas’ın problemi ile ilgili aramadı”
“Milletimiz inşallah tercihini hizmetten yana kullanır”

Basın mensuplarıyla genel değerlendirme yapıldı…  
Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, bazı yeni yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan aday adayı Durmuş Özdemir ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Parti çalışmaları, seçim süreci ve Milas’a yapılan – yapılamayan çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Çelik, “Önceliğin ideoloji ve partilere değil, Milas’a yapılacak hizmetlere vermesi gerekiyor. Bütün kimliklerimizin ötesinde biz Milaslıyız. Milas’a hizmet ana eksenimizdir” dedi. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili başlatılan başvuru sürecinin Ak Parti adına 22 Kasım Çarşamba günü sona ereceğini ifade eden Başkan Çelik, Milas’ta belediye başkanlığı için aday adayı sayısının şu ana kadar 5 kişi olduğunu söyledi.
Yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalara hız vererek basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, çok kısa süre önce kendisi tarafından belirlenen yönetim kurulu üyelerinden bazı isimlerle seçim sürecini değerlendirerek özellikle de genel iktidarla Milas’ın buluşması gerektiği konusuna vurgu yaptı.
“23 YILDIR MİLÂS HAKKETTİĞİ HİZMETİ ALAMIYOR”
Milas’ın hak ettiği, arzuladığı hizmetleri alamadığına değinerek “Bütün kimliklerimizin ötesinde biz Milaslıyız. Milas’a hizmet ana eksenimizdir” diyen Emin Çelik, “Türkiye seçim atmosferine her geçen gün daha fazla yaklaşıyor. Biz de Milas’ta doğru bir pozisyon almaya çalışıyoruz. İyi bir Ak Partili, Recep Tayyip Erdoğan’a aşık bir adam ve iyi bir aile babası olabilirim. Bunların hepsinin üzerinde bir kimliğimiz var; bizler Milaslıyız. Her türlü siyasi görüşten olsak da bizlerin bir Milas sevdası var. Milas’a hizmet etmenin siyasetçilerin birinci görevi ve vazifesi olduğunu düşünüyorum. Siyasetin gündelik hesaplarla, kendine göre makamları kullanarak, dar alanlarda paslaşma dediğimiz bu yapıdan kurtulup, 200 bin nüfusu olan, Türkiye’de 50 tane ilden büyük olduğu herkes tarafından konuşulan bu coğrafyanın, Türkiye’deki 23 yıllık tek parti iktidarın hizmetlerini hak ettiğini gibi alması gerekiyor. Önümüzdeki süreçte karşımıza çıkacak hiçbir belediye başkan adayı ile kişisel olarak hiçbir meselemiz yoktur. Milas’ın artık alt yapısı, yolları, temel ihtiyaçlardan olan suyu, ailelerin çocuklarını hafta sonu hesaplı ve güzel tesislerde yaşayabileceği bir yer olması için genel iktidarın Milas ile buluşması gerekiyor.” dedikten sonra Yatağan örneğini verdi.
“MİLAS’IN SORUNLARINI SİYASİ PARTİLERİN GENEL BAŞKANLARI DEĞİL, BİZLER ÇEKİYORUZ”
Yerel seçimlere siyasi gözle bakılmaması gerektiğini söyleyen Başkan Çelik açıklamasını şöyle sürdürdü: 
“Bu bölgedeki hizmetin veya hizmetsizliğin faturası, sağcısı, solcusu, liberali kısacası Milas’ta yaşayan herkese kesiliyor. Milas’ta çamurlu yollarda Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel, Devlet Bahçeli ve Meral Akşener yürümüyor. Bu hizmetsizliğin faturasını sadece bu bölgenin halkı ödüyor. Yerel seçimlerde artık ideolojik boyuttan vazgeçilip, hak ettiğimiz hizmeti alabilmek için biraz daha objektif, kendi çıkarlarından yana tercih ve duruş içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum.
“MİLAS, MESELEYE İDEOLOJİK BAKMAMALI”
Hizmetsiz kalan sıkıntıları ile boğuşan bir Milas, meseleye ideolojik bakmamalı. Bakarsa yanlış yapar. Bizim bir Milas sevdamız var. Belediye Başkanım 4 yıl önce ilçe başkanı olduğumda ziyaretime geldi. Ziyaret sırasında kendisine büyük bir ilçe olduğu için genel iktidarın buraya el atması gerekiyor. Siz yerel iktidarın temsilcisi ben de genel iktidarın temsilcisi olarak, oda başkanlarımız ile birlikte güçlerimizi birleştirelim.  Tüm siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak Milas lobisini, daha güzel bir Milas’ta yaşamak için toplumsal bir eylem başlatalım. 4 senelik ilçe başkanlığım döneminde kıymetli belediye başkanım beni bir defa Milas’ın problemi ile ilgili aramadı. Genel iktidarla nasıl işbirliği yaparız sorusunu bana sormadı. Bizim iyi insan olmak yanında iyi bir Milas sevdalısı ve iyi bir yönetici olmamız gerekiyor.  Yeni dönemde inşallah genel iktidar ile yerel iktidarı birleştiririz. Milletimiz inşallah tercihini hizmetten yana kullanır. Seçilecek belediye başkanı, görevi neyi emrediyorsa öyle davranmasının Milaslıya borcu olduğunu düşünüyorum.”
“ŞİMDİLİK MEVCUT ADAY ADAYI SAYISI 5"
Ak Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığı sürecinin 22 Kasım Çarşamba günü sona ereceğini, resmi olarak partiye adaylık başvurunda bulunan 5 kişinin olduğunu belirten Başkan Çelik; “İlk resmi adaylık başvurusu yapan Durmuş Özdemir oldu. Akabinde Hürol Önder, Mehmet Yavuz Demir, muhtemelen yarın da 2019’daki belediye başkan adayımız Barış Saylak’ın resmi adaylık başvurusunu duyacağız. Bunun yanında bir de imam olarak ilçemizde görev yapan bir isim var. Aday adaylığı düşündüğünü bizlere iletti. Şu ana kadar mevcut 5 aday adayı görülüyor.” dedi.
ANKET SONUÇLARI…
İlçemizde anket çalışması yaptırdıklarını da dile getiren Başkan Çelik, yapılan anket sonuçlarına göre Milas’ta yaşayanların mevcut belediye yönetiminden memnun olmadığını ortaya koyduğunu söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EKİM AYI VERİLERİ AÇIKLANDI..Önceki Haber

EKİM AYI VERİLERİ AÇIKLANDI..

İYİ PARTI’DE BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADISonraki Haber

İYİ PARTI’DE BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar