Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ADAY ADAYI EVRAN: “NE YAPACAKSAK HALKIMIZ İÇİN, HALKIMIZLA BERABER YAPACAĞIZ.”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADAY ADAYI EVRAN: “NE YAPACAKSAK HALKIMIZ İÇİN, HALKIMIZLA BERABER YAPACAĞIZ.”
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milas Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mali Müşavir Servet Evran, neden aday olduğunu kısa, öz ve net ifadelerle açıklarken “Uzun süredir üzerinde düşündüğüm ve hayalini kurduğum; Çağdaş, Aydınlık ve Modern bir Milas projesi var” cümlesiyle bu düşüncesini pekiştirdi. Öte yandan Evran Milas halkına da basın aracılığıyla gönderdiği mesajda; “Milas halkı kendisini yönetebilecek iradeye, bilince ve karara sahiptir” dedi.

Uzun yıllar ilçede serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak görev yapan, mesleğinin yanı sıra; Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Milas İlçe Temsilciliği, Danışma Meclisi Üyeliği, Haksız Rekabet Kurulu Üyeliği, TÜRMOB Birlik Delegeliği, Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Sekreterliği, Ege Odaları Platformu Dönem Sekreterliği görevlerinde bulunan Servet Evran, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Harun Reşit Çavuşoğlu ve Ali Rıza Öner’in de katıldığı toplantı ile Milas Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Evran açıklamasına; “Cumhuriyetimizin 100.yılının ülkemize adalet, özgürlük ve demokrasi  getirmesini temenni ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla, minnetle anıyorum” diyerek başladı ve şöyle devam etti: 
“ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİMLER MİLAS’IMIZIN GELECEK MÜCADELESİ OLACAKTIR.”
“Bildiğiniz gibi Muğla ve Milas’ın geleceği için son derece önem arz eden yerel seçimler yaklaşıyor. Uzun süredir üzerinde düşündüğüm ve hayalini kurduğum; çağdaş, aydınlık ve modern bir Milas projesi var. 
Gerek halkımızın talepleri, gerekse geleceğin Milas’ı için kurduğum hayal beni; doğup büyüdüğüm şehre Milas’ımıza hizmet etmek için yerel seçimlerde görev talep etmeye, sorumluluk almaya itmiştir. Milas sevdalısı bir kardeşiniz olarak, Milas Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığımı açıklıyorum. 
Neden mi Adayım?
Milas’ımızın sorunlarına çözüm üretmek için… Milas’ımızın kadını, erkeği, genci, yaşlısı, esnafı, işçisi, köylüsü gülsün diye adayım,
Neden mi Adayım?
Her karışı cennet olan Milas’ımızın havasına, suyuna, kuşuna, böceğine, doğasına, sizler adına sahip çıkmak için adayım.
Neden mi Adayım?
Geçmişten gelen tarihsel ve kültürel zenginlikleri ile geleceğini hep beraber planlayarak, Milas’ımızı marka şehir yapmak için adayım,
Ve en çokta her yanı ayrı güzel memleketim Milas’ı aydınlık bir geleceğe taşımak için adayım.
Önümüzdeki yerel seçimler Milas’ımızın Gelecek Mücadelesi olacaktır. Bu mücadele yolunda eğer parti örgütümüz bana adaylık görevini verir, halkımız da iradesini benden yana kullanır ise; durmadan, yılmadan, yorulmadan Milas için, halkım için, hemşehrilerim için çalışacağım.
Sözlerimi fazla uzatmadan, halkımın bilgeliğinin ve ferasetinin, altını çizerek bitirmek istiyorum.
Milas halkı kendisini yönetebilecek iradeye, bilince ve karara sahiptir.”
Açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Servet Evran, önümüzdeki günlerde ilçe örgütü binasında daha geniş bir açıklamayı yapacağını belirtti.
Servet Evran kimdir?
Esnaf bir babanın ve ev hanımı annenin iki çocuğundan birincisi olarak 1968 yılında Milas’ta doğdu.
Öğrenim hayatına Milas Atatürk İlkokulu’nda başladı. Ortaokul ve lise öğrenimini Muğla Turgut Reis Lisesi’nde yatılı olarak tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 1990 yılında mezun oldu. 
1995 yılından bu yana Milas’ta Mali Müşavir olarak çalışmaktadır.
Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Milas İlçe Temsilciliği, Danışma Meclisi Üyeliği, Haksız Rekabet Kurulu Üyeliği, TÜRMOB Birlik Delegeliği, Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Sekreterliği, Ege Odaları Platformu Dönem Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur. Türkiye Çağdaş Demokrat Mali Müşavirler Platformu Meclis üyesi olup, Ege Odaları Platformu’na da Dönem Başkanlığı yapmaktadır.2019 yılından bu yana Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanıdır.
Evli, ikisi kız biri erkek üç çocuk babasıdır.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ARAÇ KÜLE DÖNDÜ.Önceki Haber

ARAÇ KÜLE DÖNDÜ.

HAFTANIN MAÇI BUGÜN.Sonraki Haber

HAFTANIN MAÇI BUGÜN.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar