Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ADAY ADAYI ÇAYIRLI SAHA ÇALIŞMALARINA STK’LAR İLE DEVAM ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADAY ADAYI ÇAYIRLI SAHA ÇALIŞMALARINA STK’LAR İLE DEVAM ETTİ
İYİ Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çayırlı, adaylık açıklamasının ardından saha çalışmalarına başladı. Bir yandan halk pazarları ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Çayırlı, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, oda başkanlarıyla ilçe özelinde görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Aday Adayı Mehmet Çayırlı’ya ziyaretlerinde; partinin Milas Belediye Meclis Üyesi Ali Kurt, eski ilçe başkanı Kasım Özkan, Parti Sekreteri Beyhan Kaçar, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve parti sözcüsü Duygu Kaba ile İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hüsmen eşlik etti.
MİLASLI SEÇMEN İKİ KUTUP ARASINDA SIKIŞMAYA MAHKUM OLMAYACAK
Ziyaretin ilk durağı Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Oda Başkanı Celal Devrim tarafından karşılanan Çayırlı ve arkadaşları da Başkan Devrim’e çiçek takdim etti.
14 ve 28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin, iki ittifak arasında, dolayısıyla vatandaşın iki ittifaktan birine oy vermeye mecbur bırakıldığına vurgu yapan İYİ Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çayırlı; “Bu durum vatandaşı ayrıştırdı, kutuplaştırdı. İki ittifaktan birini tercih etmeye zorladı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve partimizin üst düzey yöneticileri bu nedenle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçimlere hür ve müstakil girme kararı aldı. İşte kararın alınmasında en önemli neden, az önce bahsettiğim vatandaşı iki kutup arasında tercih yapmaya zorlamamak, üçüncü bir alternatifi vatandaşa sunmak” diyerek, Temmuz ayında yapılan bir anketin sonuçlarına da dikkat çekti.
YÜZDE 35’TEN FAZLA SEÇMEN, İTTİFAK VEYA İKİLİ KUTUPLAŞMAYA KARŞI!
Başkan Aday Adayı Çayırlı; “Geride bıraktığımız Temmuz ayında yapılan bu anket aslında Türk halkının bu konudaki net görüşünü ortaya koyuyor. Örneğin vatandaş bir partinin üyesi veya o partiye oy vermeye sıcak bakıyor ancak ittifak yaptığı bir partiye veya diğer ittifak ortaklarına herhangi bir nedenle sıcak bakmıyor. Dolayısıyla ya sandığa gitmekten vazgeçiyor ya da zoraki oy veriyor. Üstelik ankette böyle düşünen seçmen sayısı da hiçte azımsanacak bir sayı değil. Seçmenin %35’den fazlası böyle düşünüyor. İşte bizim yola çıkış noktamız da böyle düşünen seçmendir.
MİLLİYETÇİ, LAİK, ATATÜRKÇÜ VE CUMHURİYETÇİ DURUŞTAN TAVİZ YOK…
İYİ Parti’nin kuruluş felsefesi, çizgisi belli ve ilk günden bugüne bu çizgiden taviz verilmedi. 22 yıldır ülkeyi tek başına yöneten AKP ile aynı eksende buluşmamız söz konusu bile olamaz. Dolayısıyla CHP ile ittifak kuruldu ancak sonrasındaki gelişmeler gösterdi ki onlarla da bu iş yürümeyecek. Bu nedenle yapılacak yerel seçimlere 81 il ve tüm ilçelerde kendi parti logomuz ve kendi adaylarımızla yer alma kararı ortaya çıktı.
Milas’ta yaşayan hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın. Bizler; Milliyetçi, laik, Atatürkçü ve cumhuriyete olan bağlılığımızdan asla taviz vermedik, vermeyeceğiz.
GENÇ, DİNAMİK, LİYAKATLI BİR KADRO VE MİLAS’IN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK PROJELERLE YAKINDA VATANDAŞIMIZIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ.
Son 5 yıllık meclis üyeliği ve bir yıllık başkan yardımcılığım döneminde ben ve partimin diğer meclis üyesi arkadaşlarım, Milas’a ve Milaslılara hizmet etme konusunda elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu noktada Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür etmek istiyorum. Özellikle başkan yardımcılığım döneminde kendisine sunduğumuz birçok projenin uygulanmasına onay verdi. Labranda tesislerinin yenilenmesi, belediyenin araç filosuna yenilerinin satın alınması, bir süredir halkımıza hizmet veren restoran ve kafelerin işletilmesi gibi projelerimiz hayata geçti. Sağladığımız mali disiplin sayesinde 3 ayda birikmiş personel borçlarını ödedik. Artık Milas Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu gibi araç kiralamıyor, düşük kredilerle alınan kendi araçlarıyla vatandaşına hizmet götürüyor.
Bu süreçte bazı şeyleri yaptık ancak yapamadığımız daha çok iş var. İşte bunları yapmak için ben arkadaşlarım birlikte yola çıktık. Kısa bir süre sonra halkımızın karşına; genç, dinamik, liyakatli bir meclis kadrosu ve Milas’ın geleceğine ışık tutacak projelerle çıkacağız. İlçe genelindeki her noktaya ulaşacak, vatandaşımızla birebir görüşerek, neler yapabileceğimizi anlatacağız.
ÇAMUR ATMA, KARALAMA, ORTAMI GERME SİYASETİNDEN UZAK DURACAĞIZ.
Halkımız zaten son yıllarda yaşadığı ekonomik sıkıntılar yüzünden gergin ve stresli günler geçiriyor. Söylemeye dilim varmıyor ama son yıllarda aile içi şiddet, boşanma vb. istenmeyen, Türk insanı olarak bizlere yakışmayan olaylarda artış var. Vatandaş bu kadar stresli ve gergin iken seçim sürecinde biz siyasiler, söylem ve eylemlerimize daha çok dikkat etmeliyiz. Bu nedenle tüm partilerin adayları sağduyu ile hareket etmeli. Kendi adıma şunu açıkça söylüyorum; seçim kampanyası sürecinde çamur atma, karalama, polemik yaratarak ortamı germe siyasetinden uzak duracağız. Bu nedenle yola çıkış sloganımızı ‘Sağduyu ve halkın sesi’ olarak belirledik. Bu sloganın gereğini de çalışmalarımıza yansıtacağız” dedi.
Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim başta olmak üzere ziyaret edilen Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı ile Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkan Vekili Şafak Kaya da, yapılan ziyaret nedeniyle hem aday adayı Çayırlı’ya, hem de beraberindeki arkadaşlarına teşekkür ederek, temsil ettikleri üyelerin sıkıntılarını ana başlıklar halinde anlattılar.

SAMSUNG CSC

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sezonun İlk Güreşi Güllük’te Başlıyor.Önceki Haber

Sezonun İlk Güreşi Güllük’te Başlıyor.

Kasım Özkan Adaylık Başvurusunu İlçe Başkanlığına Sundu.Sonraki Haber

Kasım Özkan Adaylık Başvurusunu İlçe Baş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar