Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

“YENİ NESİL MECLİS ANLAYIŞIYLA MİLAS’I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ.”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“YENİ NESİL MECLİS ANLAYIŞIYLA MİLAS’I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ.”
Cumhuriyet Halk Partisi’nden, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde belediye meclis üyeliğine aday olan 87 isimden; Emrah Mergen, Murat Gökkaya, Deniz Ilbıra ve Yusuf Erol, çalışmalarıyla hem kendi parti tabanına, hem de adaylıklarının kesinleşmesi sonrası Milaslı seçmene nasıl bir meclis üyeliği yapacaklarını anlatarak şimdiden destek istiyorlar.

Adaylık başvurusunun ardından bir araya gelerek, hazırladıkları çalışma programı doğrultusunda birlikte hareket eden meclis üyesi aday adayları; Mergen, Gökkaya, Ilbıra ve Erol, gündüz bölümünde ilçe merkezinde, akşam bölümünde ise ilçeye bağlı mahallelerde çalışmalarını yürütüyor.
Yarattıkları ‘ekip ruhu’ ile hem CHP’li üyelerden, hem de ilçedeki vatandaşlardan övgü alan aday adaylarının seçmene verdiği mesaj da dikkat çekiyor. Tüm belediye başkan aday adaylarına büyük bir saygı duyduklarını, hepsinin de ayrı ayrı bu kent için bir değer olduğuna vurgu yapan meclis üyesi aday adayları; Mergen, Gökkaya, Ilbıra ve Erol; “Bu kentin geleceği için taşın altına elini koyan herkesle uyum içinde çalışmaktan gurur duyarız. Ön seçim olacağına ve üyelerimizin özgür iradesiyle sağlıklı bir şekilde yapacağı tercihe olan inancımızla belirlenecek adayımızla birlikte hareket eder, ilçemize ve halkımıza hizmetin en iyisini yapmaya gayret etmenin derdindeyiz. Yeter ki ortak noktamız Milas olsun. Dolayısıyla bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyeleri, çalışan gönüllüleriyiz. Bizler, bağımsız kararlar almak ve kendi değerleri  doğrultusunda ilçemizde yaşayan yurttaşların hizmetine talip olan adaylarız. Bizim anlayışımız, yeni nesil bir meclis üyeliğidir” diyerek, şimdiden kendilerine destek istiyorlar.
Aday Adayları; Mergen, Gökkaya, Ilbıra ve Erol, bugün kü çalışma programı kapsamında; Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Esnaf Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkan Vekili Şafak Kaya ile Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar’ı ziyaret ederek, hem çalışmaları hakkında bilgi paylaştılar, hem de ziyaret ettikleri isimlerin yerel yönetimden neler bekledikleri hakkında görüşlerini aldılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇAYIRLI’DAN SANAYİ ESNAFINA SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZME SÖZÜ…Önceki Haber

ÇAYIRLI’DAN SANAYİ ESNAFINA SORUNLARI Bİ...

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVRAN’IN ÖREN BULUŞMASI; BİR YEREL YÖNETİM FORUMUNA DÖNÜŞTÜ!Sonraki Haber

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVRAN’IN ÖREN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar