Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

KAYMAKAMI BÖKE’DEN İKİ AYRI KUTLAMA MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAYMAKAMI BÖKE’DEN İKİ AYRI KUTLAMA MESAJI
Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, yarın akşam idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve 9 Mayıs 2021 Pazar günü tüm dünyada kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Böke, Kadir Gecesi ile ilgili yayımladığı mesajında; “Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Kadir Gecesini, kendi dışındaki bütün zaman kesitlerinden üstün tutan nitelik, bütün insanlık için hidayet ve mutluluk rehberi olan ilahi kitabımız Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanılmış olmasıdır.

 

 

Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, aynı zamanda hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, Güzel Milas`ımıza, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

KAYMAKAM BÖKE’NİN ‘ANNELER GÜNÜ’ MESAJI

 

 

“Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

 

 

Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır.

 

 

Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır.

 

 

Türlü fedakarlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. İnsan; sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair bütün duygu ve düşüncelerinin temelini anneden alır. Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir.

 

 

Dinimizde "Cennet Annelerin Ayağı Altındadır" hadis-i şerifi ile Annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilmiş, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir.

 

 

Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.     

 

 

Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, değeri biçilemeyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KIZILAY BU KEZ KAN BAĞIŞÇILARI İÇİN SAHADA…Önceki Haber

KIZILAY BU KEZ KAN BAĞIŞÇILARI İÇİN SAHA...

Bademlik Caddesi Sakinleri Dertlimi Dertli.Sonraki Haber

Bademlik Caddesi Sakinleri Dertlimi Dert...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar