Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

KIZILAY BU KEZ KAN BAĞIŞÇILARI İÇİN SAHADA…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KIZILAY BU KEZ KAN BAĞIŞÇILARI İÇİN SAHADA…
Türk Kızılay Milas Şubesi ve Türk Kızılay Marmaris Kan Merkezi Müdürlüğü ekipleri bu kez Atapark’ta Kan Bağışı Kampanyası’na katılan vatandaşlar için ortaklaşa bir etkinliğe imza attılar. İftar öncesi Milaslı hemşerilerimize Ramazan pidesi dağıtan ekipler, hem teşekkür, hem de hayır duası aldılar. Öncesinde ise Kızılay gönüllüleri Selimiyeliler için sahadaydı.

“Az-çok demeden paylaşan kalplere Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla geride bırakmaya hazırlandığımız Ramazan ayında ilçe merkezi ve bağlı mahalleleri karış karış gezen; yoksul, dar gelirli, ihtiyaç sahibi ya da bakıma muhtaç vatandaşların yardımına koşan Milas Kızılay Şubesi gönüllüleri, bu kez Selimiyeli vatandaşlarımız için sahadaydı.

 

 

13 Mayıs 2021 Perşembe günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı yaklaşırken, ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra özellikle çocukları sevindiren ekipler, bayram öncesi çocukların sevinmesiyle mutlu oldular.

 

 

Kızılay Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş; “İhtiyaç sahibi vatandaşlara sizlerin bağışladığınız gıda kolisi, et konserve, ekmek, su, bayramlık kıyafetler ve takım elbise yardımlarınızı, Genç Kızılay Başkanımız Tansel Tuncer Altay, Kızılay gönüllülerimiz Necibe Şenkır, Kaan Gürdağ, Dursun Acarı ve Kızılay memurumuz Fatma Akar ile onlara ulaştırdık” diyerek bağışlar için hayırseverlere teşekkür etti.

 

 

KAN BAĞIŞÇILARINA RAMAZAN PİDESİ…

 

 

Aynı gün akşam saatlerinde ise Türk Kızılay Marmaris Kan Merkezi Müdürlüğü ekipleriyle ortak bir çalışmaya imza attılar. Milas Atapark’ta konuşlanan araçlara kan bağışında bulunmak için gelen vatandaşlara, yaya ve araç sürücülerine Ramazan Pidesi ikram eden Kızılay Milas Şubesi ve Marmaris Kan Merkezi Müdürlüğü ekipleri, vatandaştan hem teşekkür, hem de hayır duası aldılar.

 

13 / 1 

 

13 / 2 

 

13 / 3 

 

13 / 4 

 

13 / 5 

 

13 / 6 

 

13 / 7 

 

13 / 8 

 

13 / 9 

 

13 / 10 

 

13 / 11 

 

13 / 12 

 

13 / 13 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balon balığı avcılığının desteklenmesine ilişkin karar Resmi Gazetede yayımlandıÖnceki Haber

Balon balığı avcılığının desteklenmesine...

KAYMAKAMI BÖKE’DEN İKİ AYRI KUTLAMA MESAJISonraki Haber

KAYMAKAMI BÖKE’DEN İKİ AYRI KUTLAMA MESA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar