Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Ak Partili Eski Yönetici Ulaş Chp ye katıldı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Partili Eski Yönetici Ulaş Chp ye katıldı.
AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulundan istifa eden Veli Ulaş geleneksel Salı toplantısına katıldığı CHP’de Başkan Tokat’ın CHP rozeti takmasıyla resmen CHP’li oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığında geleneksel hale gelen Salı toplantılarının bu haftaki bölümünde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Başkan Tokat, siyasi olarak zaten eleştirilerin iyi hizmetlerde bile insafsızca yapıldığını belirttiği konuşmasında partililerden bu konuda kendisine destek olarak güç vermelerini istedi.

Toplantı öncesi Milas İlçe Örgütü tarafından organize edilen Aşure etkinliğinde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Daha sonra ilçe binasında partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’nın bu haftaki misafirleri arasında Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin ve partisinden partisinin ekonomi politikasını ve yapılan zamları eleştirerek istifa eden eski AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Veli Ulaş yer aldı.

Başkan Çetinkaya’nın gündem, değerlendiren konuşmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat misafirlere ilçe çalışmaları hakkında bilgiler vererek belediye gündemini değerlendirdi.

Doğalgaz çalışmalarının yanı sıra bir çok hizmette direk sorumlulukları olmasa bile vatandaş tarafından eleştirilerin bazen siyasi argüman yapıldığını ve dozun kaçtığını ifade eden Başkan Tokat, partililerinden bu durumda kendisine destek olarak güç vermelerini istedi.

Toplantının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Kendisinin CHP üyesi olmasından büyük mutluluk duyacağını ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat eski AK Partili yönetici Veli Ulaş’ın rozetini bizzat taktı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, “Geleneksel salı toplantımızda partililerimiz ile bir araya gelerek iktidara yürüdüğümüz bu yolda verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Ayrıca bizlere güç katan üyelerimize rozetlerini taktık. Öncesinde Gazilerimizi ziyaret ederek güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

Milas İlçe Örgütümüzle birlikte düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğine katılan tüm üyelerimize ve halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil 20 Metrelik Uçuruma Uçtu… 2 Yaralı…Önceki Haber

Otomobil 20 Metrelik Uçuruma Uçtu… 2 Yar...

AĞUSTOS AYI MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİSonraki Haber

AĞUSTOS AYI MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar