Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Yıldıray Mazı Muhtar Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldıray Mazı Muhtar Adaylığını Açıkladı
Siyasi partilerde yerel seçimler için hem meclis hem de belediye başkanlığı için aday adaylığı heyecanı yaşanırken, bir başka heyecanın yaşandığı alan mahalle muhtarlıkları oluyor. Milaslı esnaf Yıldıray Mazı, 2024 yerel seçimlerinde İsmetpaşa Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

2024 yerel seçimleri yaklaşırken muhtar adayları da adaylıklarını açıklamaya başladı. İsmetpaşa Mahallesi’nde ikamet eden ve esnaflık yapan Yıldıray Mazı, yaklaşık 12 bin nüfusu ile Milas’ın en büyük mahallesi olan İsmetpaşa Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.
46 yaşında, evli ve bir çocuk babası Yıldıray Mazı, 1985 yılından bu yana İsmetpaşa Mahallesi’nde ikamet ettiklerini ve esnaflık yaptığını belirterek, “Mahalleler birçok insan için oturduğu ev gibidir. Her türlü eksikliğini hisseder, neyin nerede olması gerektiği yönünde fikirler üretir, elinden de birşeyler geliyorsa yapmaya çalışır, güzelleştirmeye çalışır. Ben de yıllardan beri aynı bilinçle hareket ediyorum. Elimden geldiği kadarıyla mahallemiz için mahalle sakinlerimiz için kurumlar arasında köprü olmaya çalıştım. Mahalle sakinlerimizin yoğun talebi üzerine canı gönülden yaptığım, hiçbir karşılık beklemeden kendime vazife edindiğim bu çalışmaları artık resmi bir ünvanla yapmak istiyorum. Bu doğrultuda önümüzdeki dönemde yapılacak olan yerel seçimlerde İsmetpaşa Mahallemizin muhtar adayı olduğumu açıklıyorum” dedi.
DAHA GÜZEL BİR MAHALLE İÇİN
İlgili kurum ve kuruluşlar, hayırseverlerle yemyeşil ve peyzajları yapılmış spor alanları, sosyal donatıları olan, asayiş ve güvenlik kaygılarının olmadığı, insanların aileleriyle birlikte ikamet etmek için en çok tercih edeceği bir mahalle olma hayalinin olduğunu ifade eden Mazı, “Ben ve aza arkadaşlarımız bu yolda gece gündüz mücadele edeceğiz. Unutmayalım inanmak demek, başarmak demektir. Başarmak demek, çalışmak demektir. Çalışan başarır, çalışan kazanır. Çıkmış olduğumuz bu yolda kendimize olan inancımız da, güvenimiz de tamdır. İsimlerin değil mahallemizin adamı olacağım. Onun için ‘Ben değil, biz göreve’ diyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MÜHENDİS GÖKKAYA MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI…Önceki Haber

MÜHENDİS GÖKKAYA MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI...

Acil Tıbbi Teknisyenleri 112 Haftası'nı KutladıSonraki Haber

Acil Tıbbi Teknisyenleri 112 Haftası'nı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar