Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MÜHENDİS GÖKKAYA MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MÜHENDİS GÖKKAYA MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI…
İlçemizde yıllardır İnşaat Mühendisi olarak hizmet veren Mühendis Murat Gökkaya, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’ya teslim etti.

İnşaat Mühendisi Murat Gökkaya, başvuru dosyasının teslim etmesinin ardından yaptığı açıklamada; 
“Milas’ın geleceğinde çağdaş bir kent olma potansiyelini  gören ve bunu düşünmekten heyecan duyan ama yaşadığı kent sorunlarıyla bu heyecanı ‘Ne olacak bu Milas’ın hali’ söylemine sığdıran herkesin duygusuna  ortak olan biri olarak yıllardır Milas’ın hemen her yerindeki sorunları dinliyor, görüyorum.
Gündelik yaşam kalitemizi etkileyen ve şehrimizin geleceği adına şimdiden çözüm üretmemiz gereken sorunlarına, mesleki tecrübelerim ile birlikte sahip olduğum yenilikçi bakış açımın verdiği öngörü ve enerjiyle yaklaşarak şehrimizi daha iyi bir geleceğe taşımak, Milas’ımızın erişilebilirliğini arttıracak etkili çözüm çalışmalarında katılımcı bir yaklaşımla bir araya gelmek ve şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için kalıcı projeler üretmekte iyi bir ekip çalışanı olduğumun bilincindeyim
Milas’ımızın, gerek sosyal gerekse sahip olduğu tarihi mirasın getirdiği kültürel yapısının ve harika doğasının bütünlüğü içinde bütün dünyaya tanıtılarak yerel değerlerinin ekonomiye kazandırılması konusunda üretilecek planlarda yer almak ve katkı sunma adına 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak katılıyorum.
Dürüst, çalışkan, şeffaf, hesap verilebilirliği misyon olarak üstlenen başkan ve meclis üyelerinin arasında yer alarak, doğup büyüdüğümüz bu güzel ilçeye ve bu kentte yaşayan tüm yurttaşlarımıza hak ettikleri hizmetleri sunma adına bu göreve talip olduğumun altını çizmek istiyorum. 
Yukarıda kısaca değindiğim konularda sorunlara köklü çözüm üretecek bir belediye meclisinin oluşması dileğiyle tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diyerek, kentimizin geleceği adına son derece önemli olan seçimlerde kazananın Milas ve Milaslılar olacağına vurgu yaptı.
MURAT GÖKKAYA KİMDİR?
1981 yılında Milas’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Milas’ta tamamlayan Gökkaya, 2004 yılında Çukurova Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi’nin İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sonrası aynı yıl askerlik görevini tamamladı.
Vatani görevini tamamlayan Gökkaya yeniden Milas’a dönerek, Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde 3 yıl görev aldı. Daha sonra belediyeden ayrılarak kendisine ait Gökkaya Mühendislik adlı proje ofisini açarak, bu alanda Milaslılara hizmet vermeyi sürdürdü.
İnşaat Mühendisi Murat Gökkaya, siyasete 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Yönetim Kurulu üyesi girdi. 2012 yılına kadar yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 
Gökkaya, evli ve 2 çocuk babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çelik’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajıÖnceki Haber

Çelik’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü...

Yıldıray Mazı Muhtar Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

Yıldıray Mazı Muhtar Adaylığını Açıkladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar