Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Yiğitkaya’dan 2025 Yılında Milas’a Yeni Fuar Alanı Sözü…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yiğitkaya’dan 2025 Yılında Milas’a Yeni Fuar Alanı Sözü…
Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan dayı Rüştü Yiğitkaya, 14 – 17 Mart tarihleri arasında 15’ncisi düzenlenecek olan Milas Gıda Yarım ve Hayvancılık Fuarı’nın, pandemi döneminde yasaklar çerçevesinde düzenlenmediğini, bu nedenle 15 yıldır aynı noktada kurulduğuna dikkat çekerek; “Mevcut alana kullanım izni verenlere bir Milaslı olarak şahsım ve tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum ancak mevcut alan Milas’a yakışmıyor. Göreve gelmemiz halinde ilk icraatlarımızdan biri, bu kente yeni bir fuar alanı kazandırmak olacak. İnanıyorum ki 2025 yılında fuarımızı yeni fuar alanında düzenleyeceğiz” dedi.

Her yıl fuar açılış töreninde Milas’a yeni fuar alanının yapılmasının gündeme geldiğine dikkat çeken Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkanı Rüştü Yiğitkaya, fuar alanı konusunda dikkat çekici bir açıklama yaptı. Yiğitkaya, kazanması halinde önümüzdeki yıl fuarın, yeni fuar alanında düzenleneceğini söyledi.
“Cennet vatanımızın en güzel köşelerinden biri olan Milas, ne yazık ki son 30 yılda bir adım ileriye gidemedi. Onlarca yatırıma ihtiyaç duyulurken ne yazık ki Milas Belediyesi yılları boşa geçirdi. Her konuda suçu iktidara veya başka kurumlara atarak kendilerini aklamaya çalıştılar. Vatandaşın gündemini dikkate almadılar. Kendileri çalıp, kendileri oynadı. 31 Mart’ta da aynı şeylerin olacağını, gelecek 5 yılda da bu şehri kendilerinin yöneteceğinden emin olmalılar ki daha seçimlerden yapılmadan belediye içerisinde düzenlemeler yaptıkları konuşuluyor.
Böyle bir şey, Milaslıların oyuna ipotek koymak demektir. En hafifinden Milas halkına yapılmış bir saygısızlıktır. Demokrasi havarisi kesilen arkadaşlara demokrasinin en önemli aracı sandığı hatırlatarak, daha Milas halkının son sözünü söylemediğini hatırlatıyorum.
İlk günden beri siyasi hayatım boyunca şeffaflığımdan, hizmet aşkımdan hiçbir şey kaybetmediğimi söylüyorum. Bir kez daha hatırlatmak istiyorum; Milas halkının boş vaatlerle geçireceği bir 5 yıl daha yok. Yetkiyi aldığımız zaman 5 yılda neler yapılacağını, belediyeciliğin ne olduğunu sizler de göreceksiniz.
İşte o belediyecilik örneğinden biri olan yeni fuar alanını önümüzdeki yıl, yani 16’ncısını düzenleyeceğimiz 2025 yılında modern bir görünümdeki yeni fuar alanında gerçekleştirme sözü veriyorum.
16. Milas Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Milas’ın gelişmiş ve modern bir fuar alanına kavuşmasıyla birlikte daha da büyük bir önem kazanacak. Milas’a yakışır yeni fuar alanı, ziyaretçilere ve katılımcılara tarımsal faaliyetler için modern bir ortam sunacaktır” diyerek Milaslılardan önümüzdeki 5 yıl için fuar ve daha nice projeler için yetki istedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas 15. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı…Önceki Haber

Milas 15. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fua...

Milas’ta Krem Peynirde Küf Şoku Son Kullanma Tarihine RağmenSonraki Haber

Milas’ta Krem Peynirde Küf Şoku Son Kull...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar