Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ÜYELERİN SİGORTA KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜYELERİN SİGORTA KAPSAMI GENİŞLETİLDİ
Sadece ilçemizin veya bölgemizin değil, ülkemizin en başarılı birliklerinden olan Milas Süt Üreticileri Birliği, dün yaptığı protokol ile üyelerinin hayat sigortası kapsamını genişletti. 4 yıl önce yapılan protokol ile kısıtlı hallerde ödenen tazminat, intihar hariç tüm kaza ve ölümler için geçerli hale getirildi.

Milas Süt Üreticileri Birliği ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında dün imzalanan protokol ile birlik üyelerinin sigorta kapsamı genişletildi. Birlik Başkanı Ali İhsan Gezgin, BNP Parıbas Cardıf Sigorta Satış Müdürü Ufuk Çanakçıoğlu, BNP Parıbas Cardıf Satış Direktörü Yasin Demirel, TEB Ege Bölge Direktörü Altan Ensari, TEB Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Serdar Çetin, TEB Tarım Bankacılığı Satış Direktörü Umut Haşhaş, BNP Parıbas Cardıf Sigorta Ege Bölge Satış Müdürü Serdar Saka, TEB Milas Şube Müdürü Orhan Türkçü ve TEB Milas Şube Müdür Yardımcısı Yıldıray Çoban’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde kısa bir açıklama yapan Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin; “ 4 yıl önce yaptığımız protokolün kapsamı genişletilerek olası bir kaza veya doğal ölümler sonrasında üyelerimizin birinci derece yakınlarına tazminat ödenmesini sağlıyoruz.

Bu derece geniş kapsamlı bir hayat sigortası uygulaması Türkiye’de bir ilk olacak. Bu konuda banka yetkililerine anlayışları ve olumlu yaklaşımları dolayısıyla üyelerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Banka yetkilileri ise ülkemizde her yıl meydana gelen ölümlerin % 97’si çeşitli hastalıklar veya eceli ile doğal ölümler olurken, % 3’nün ise kazalar sonrası meydana geldiğine dikkat çekerek; “Bu protokol ile intihar hariç tüm ölümlerde üyenin birinci derece yakınlarına maddi tazminat ödenecektir. Başkanımızın da belirttiği gibi böyle bir kapsamla yapılan ilk hayat sigortası protokolünü imzalıyoruz. Sayın başkanının girişimleriyle yapılan protokolün tüm birlik üyelerine hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.

Atılan imzaların ardından protokol yürürlüğe girerken, gerçekleşen imza töreni çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mali Müşavirler “GERÇEK” Bir Tatil İstiyorÖnceki Haber

Mali Müşavirler “GERÇEK” Bir Tatil İstiy...

Erdal Eroğlu’dan Milas Ziyareti..Sonraki Haber

Erdal Eroğlu’dan Milas Ziyareti..

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar