Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Erdal Eroğlu’dan Milas Ziyareti..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdal Eroğlu’dan Milas Ziyareti..
Muğla siyasetinin önemli isimlerinden Erdal Eroğlu hafta sonu Milas’lı hemşehrileri ve Partilileri ile bir araya geldi.

28 Temmuz'da gerçekleşecek olan  Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı seçiminde bende varım diyerek adaylığını açıklayan ve tüm Muğla'da Demokrat Partilileri tekrardan heyecanlandıran Eroğlu Milas'ta Partili ve hemşehrileri ile bir araya geldi.

Milas'ta bulunan ve İl Başkanlığında oy kullanacak delegeler ile bir araya gelen Eroğlu tüm partililerle birebir sohbet edip sorunlarını dinledi.

Gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer veren Eroğlu Milas'ta yaklaşık Merkez dahil 40'a yakın mahallede partili partisiz bir çok vatandaşımızla sohbet etme fırsatımız oldu herkesin derdi ise aynı şuan içersinde bulunduğumuz ekonomik kriz herkesi etkilemiş durumda mutlu olan hiçbir kesim ile karşılaşmadığını ileten Eroğlu Çiftçisi , Emeklisi ,Çalışanı ,Tüccarı herkes kaygılı ve  uçuk fiyatlardan yakındığını belirtti.

Çözümün ise  yine geçmiş yıllarda olduğu gibi Demokrat Parti kadroları olduğunu belirten Eroğlu yapmış olduğu ziyaretlerde ise tüm Demokrat Partili hemşehrilerinin her konuya çok hakim olduğunu ve şuanki mevcut iktidarın yöneticilerinden bile Türkiye'de ki sorunlara daha hakim bir kitlelerinin olduğunu belirtti.

Muğla'nın Türkiye' ekonomisine yön veren iller arasında olduğunu ancak  Muğla'nın hak ettiği hizmetleri almadığını vurgulayan DP İl Başkan Adayı Eczacı Erdal Eroğlu Demokrat Parti döneminde Milas'a yapılan hizmetleride sözlerine ekledi biraz hafızamızı zorlarsak en basit Milas Bodrum Havaalanı,Kemerköy-Yeniköy Termik santralleri ve Milas'taki Merkeze yakın veya kırsalda bulunan her mahallenin elektrik yol ve su gibi sorunlarının çözümünde Demokrat Parti imzası vardır dedi.

Demokrat Parti Muğla İl Başkan adayı Eroğlu'na Milas İlçe Başkanı Azmi Peker ve DP Milas İlçe teşkilatının yönetim kurulu üyeleri ve Partililer eşlik ederken Eroğlu ise konuşmalarına  şu sözlerle son verdi.

28 Temmuz'da gerçekleşecek olan kongremizin tüm Muğlamıza hayırlı olmasını diliyorum diyen "Eroğlu Milas programında kendisine eşlik eden Milas İlçe Başkanı Azmi Peker'e ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek sözlerine son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÜYELERİN SİGORTA KAPSAMI GENİŞLETİLDİÖnceki Haber

ÜYELERİN SİGORTA KAPSAMI GENİŞLETİLDİ

BAYRAM MESAJLARISonraki Haber

BAYRAM MESAJLARI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar