Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ÜMRAN ERDEM EMİROĞLU; “SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR MAHALLEDE ORTAKÇA YAŞAMAK İÇİN ADAYIM”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÜMRAN ERDEM EMİROĞLU; “SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BİR MAHALLEDE ORTAKÇA YAŞAMAK İÇİN ADAYIM”
Önümüzdeki yıl 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde; Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği için siyasi partiler hareketli günler yaşarken, bir başka hareketlilik de aynı seçimlerde 5 yıl mahallesi için görev yapacak muhtar ve azalar da yaşanıyor. Son 20 yılda ilçe genelinde kadın muhtar hiç görev almazken, aday olma noktasında da kadınlar erkek adayların gerisinde kalmışlardı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde bu defa kadın muhtar adaylarının sayısında bir hayli artış var. İşte onlardan biri de Milas Belediye Muhtarlık İşleri Müdürü Güray Emiroğlu’nun eşi Ümran Erdem Emiroğlu… Emiroğlu Şevketiye Mahallesi Muhtar Adayı olarak seçim çalışmalarına başlarken, “Haydi mahalle sakinlerim. Destek sizden hizmet bizden.” ve “Mahallemize kadın eli değecek, hak ettiği hizmeti görecek” sloganıyla yola çıktığını belirtiyor.

Milas’a bağlı Şevketiye Mahallesi Muhtar Adayı Ümran Erdem Emiroğlu, adaylığını duyurmak için yaptığı açıklamada; “Değerli mahalle sakinlerim. Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde mahallemize muhtar adayı olduğumu sizlere duyurmak istiyorum” diye başladı ve şöyle devam etti:
“132 mahallesiyle Türkiye’nin en fazla mahalle sayısına sahip ilçeler arasında ilk 10’ncu sırada yer alan Milas’ta, 4 dönem yani 20 yıldır bir bayan muhtar görev almamış. Yerel yönetimin bir parçası ve giriş kapısı olan muhtarlık kurumunda kadının eşit temsil edilmesi, temel insan hakkı ve demokrasi gereğidir. Kadın aday olarak;  yerel yönetimin vazgeçilmez parçası ve demokrasinin temel taşı olan muhtarlık görevi ile karar alma mekanizmalarında daha fazla görev almak, mahallemizin sesi ve temsilcisi olmak istiyorum. Biz kadınların da muhtarlık görevini başarıyla yapabileceğini göstermek üzere ilk günden itibaren aday olmamı teşvik eden, desteğiyle her zaman yanımda olan eşime ayrıca teşekkür ediyorum. 
Mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini yükseltecek doğru ve etki edecek tespit, proje ve önerilerle geliyoruz. Güçlü ekibimizle çıktığımız bu onurlu yolda amacımız ve iddiamız;  sağlıklı, mutlu, huzurlu bir mahallede ortakça yaşamak olacaktır. Çağdaş bir mahalle, aydınlık yarınlar ve halkıma hizmet için oylarınıza talibim.
Mahallemizin sorunlarını çok yakından bildiğim ve gördüğüm için ikamet ettiğim mahallem için sizden biri olarak hizmete talibim. Hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit mesafede yaklaşıp mahallemizin sesi, sorunların takipçisi olacağıma söz veriyorum. 
Aday olduğum Şevketiye Mahallesi başta olmak üzere ilçemizin 132 mahallesinin tüm muhtar adaylarına başarılar diliyorum. 
Sizlerle yaşanabilir temiz bir mahalle idealimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
ÜMRAN ERDEM EMİROĞLU KİMDİR?
1975 yılı Denizli Acıpayam doğumlu olan Ümran Erdem Emiroğlu, Milas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Güray Emiroğlu ile evli ve 1 çocuk annesi. Milas Lisesi mezunu olan Emiroğlu, 20 yıl boyunca özel bir şirkette ön muhasebeci olarak çalıştıktan sonra emekli oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇAYIRLI; “MİLAS’IN ACİL İMAR REVİZE PLANINA İTİYACI VAR”Önceki Haber

ÇAYIRLI; “MİLAS’IN ACİL İMAR REVİZE PLAN...

ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDUSonraki Haber

ASGARİ ÜCRET BELLİ OLDU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar