Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Şehir Efsanesi 7 Mayıs’ta yayında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehir Efsanesi 7 Mayıs’ta yayında
Tiyatro alanında gösterdikleri başarılarla dikkatleri çeken ve bu alanda pek çok ödül kazanan Karya Tiyatro Atölyesi oyuncuları başta olmak üzere 166 mekânda 1000’den fazla oyucunun rol almasıyla çekimlerine yaklaşık bir yıl önce başlanılan ve Eylül ayında çekimleri tamamlanan polisiye dizi Şehir Efsanesi, 7 Mayıs’ta YouTube üzerinden seyirciyle buluşacağı açıklandı. Dizinin yönetmenliğini Milaslı oyun yazarı ve oyuncu Dağlar Uygur yaptı. Dizide, kazara katil olan bir kişinin adalet arayışı anlatılıyor. Sanat yönetmenliğini Gamze Uygur’un, görüntü yönetmenliğini Selahattin Çelik’in yaptığı dizinin teknik kadrosunda 22 kişi görev aldı.

7 MAYIS’TA YOUTUBE KANALINDA

Şimdiye kadar çekilmiş en büyük prodüksiyonlu web dizisi olma özelliğini taşıyan Şehir Efsanesi, 7 Mayıs’ta YouTubeKarya Yapım kanalında yayınlanacak. Dizinin müzikleri Yüce Akın, Ergin Can Turhan ve Ece Akın imzasını taşıyor. Ayrıca diziye rap şarkıları ile Yunus Emre Küçük ve ÖmercanÖksüzoğlu eşlik ediyor. Dizide Haluk Levent, Tolga Çandar, Ercan- Gökhan Çağıran gibi isimlerin de şarkıları yer alıyor. 

1. SEZON 8 BÖLÜM

Birinci sezonu 8 bölümden oluşan, her bölümü 45 ile 65 dakika arasında değişen dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Alp Öyken, Karya Tiyatro Atölyesi’nin deneyimli oyuncuları Orkun Tepeköylü, Özgür Kesken, Sabahattin Akan, Ersin Yeniceli, Dağlar Uygur, Selim Güllüce, Erdem Özkan, Gencay Güner, Kaptan Yavuz, Ahsen Akın, Eylem Güner, Cenk Turgay, Baharay Güder, Hatice Özkan ve birçok sürpriz isim yer alıyor. Polisiye türünde sürükleyici hikâyesiile yayına girecek olan Şehir Efsanesi’nin, Youtube KaryaYapım kanalına abone olunarak izlenebileceği, İnstagram ve facebook hesaplarından da takip edilebileceği açıklandı.

Dizi hakkında bilgi veren Yönetmen Dağlar Uygur, “Dizimiz, kazara katil olan bir kişinin adalet arayışını anlatan polisiye bir dizi,” diyerek şunları söyledi: “Çekim mekânı olarak, Milas’ın tarihi ve kültürel değerlerinin bulunduğu alanları kullandık. Çekimlerimiz Milas merkez olmak üzere Güllük, Ören, Bafa ve Selimiye gibi mahallelerimizde gerçekleştirildi. Dizimizde çok fazla mekân ve insan var. İzmir ve İstanbul’danoyuncu arkadaşlarımız da çalışmamızda yer aldı. Set ekibimiz ise tamamen Milas’tan oluştu. Çekimler sırasında pandeminedeniyle bazı zorluklar yaşadık ve bu nedenle çekimlerimiz biraz uzadı. Seyirciyi sürükleyecek bir diziye imza attığımızı düşünüyorum. Özellikle Milas halkını ve sanatseverleri, YouTube kanalımıza abone olarak dizimizin keyfini çıkarmalarını tavsiye ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sempati Özel Eğitim’de dersler uzaktan devam ediyorÖnceki Haber

Sempati Özel Eğitim’de dersler uzaktan d...

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 İl Valiliğine 'Pazar Yerleri' konulu genelgeSonraki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 İl Valiliğine...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar