Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Milas Kızılay’da Üyeler Yendien Ayşegül Semerci Güneş Dedi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Kızılay’da Üyeler Yendien Ayşegül Semerci Güneş Dedi.
Türk Kızılay Milas Şubesi bugün olağan genel kurul seçim heyecanını yaşadı. 2019 yılında genel kurulda başkanlığa seçilen Ayşegül Semerci Güneş, tek liste halinde gidilen seçimde yeniden delegelerin oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda bugün saat: 11.00’de başlayan olağan genel kurula; Türk Kızılay Muğla İl Başkanı Şadi Pirci, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Muğla il yöneticileri ve şubenin Milas üyeleri katıldı.

 

 

Mevcut Şube Başkanı Güneş’in katılımcılara ‘hoş geldiniz’ diyerek başlattığı kongrede Divan Başkanlığına Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı seçildi.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yeniden kürsüye gelen Ayşegül Semerci Güneş, pandemi süreci, geçen yıl yaşanan orman yangınları ve bölgemizde meydana gelen doğal afetlerde Türk Kızılay Milas Şubesi olarak tüm mağdurların yanında olduklarını belirterek; “Her koşulda mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın yanında olduk. İnşallah bundan sonra bu tür felaketleri bir daha yaşamayız. Öte yandan Pandemi sürecinde özellikle sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde şube yönetimi ve gönüllülerimiz, ihtiyaç sahibi, yaşlı veya kimsesiz vatandaşlarımızın yardımına koştuk. İşte böyle zamanlarda Türk Kızılayı yanıbaşında bulan vatandaşlarımızın memnuniyeti ve duaları bizim tek kazancımızdır.

 

 

Her yıl Ramazan ayında ve Kurban Bayramı’nda ilçe merkezi ve 132 mahalledeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşan bir şubeyiz.

 

 

Öte yandan rutin olarak kan bağışı kampanyamız da devam ediyor.

 

 

Şahsım, tüm yönetici ve gönüllü arkadaşlarım adına bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm kamu kurum ve kuruluşların, Oda ve derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri başta olmak üzere bağışta bulunan tüm hayırseverlerimize, bugüne kadar Kızılay şubemizde görev alan ve hizmette bulunan yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

 

 

Bugün oluşacak yeni yönetim kurulumuz ile çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

 

 

Şube Başkanı Güneş’in ardından faaliyet, denetim ve gelir gider tabloları okunarak delegeler tarafından ibra edildi. Türk Kızılayı Milas Şubesi’nin önümüzdeki 3 yıllık tahmini bütçesi de okunarak ibra edilirken delegeler, bu bütçeyi harcama yetkisini yeni yönetim kuruluna verdi.

 

 

Gündem maddelerinin arasında olan dilek ve temenniler bölümünde söz alan Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, özellikle geçen yıl yaşanan orman yangınları sırasında Kızılay ekiplerinin çok başarılı ve özverili bir şekilde çalıştığına vurgu yaparak; “Özellikle Ören’de kurulan ve genel başkanımız, genel müdürümüz ve genel sekreterimizin de bizzat organizasyonu yönettiği süreçte Ayşegül Başkanımız ve ekibinin ne denli başarılı işler yaptığına tanık olduk.

 

 

Bu tür STK’larda görev almak zordur ancak bizler, ulaştırdığımız her yardımda vatandaşımızın ‘Allah razı olsun’ demesiyle mutlu olan insanlarız. İl başkanlığı olarak kısa bir süre sonra Muğla il kongresini yapacağız ve sonrasında çok geniş bir koordinasyon ile halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

 

 

90 üyesi bulunan ve bunlardan 50’sinin genel kurula katıldığı kongrede Ayşegül Semerci Güneş yeniden başkanlığa seçilirken, yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

 

 

Yönetim Kurulu asil üyeler: Ayşegül Semerci Güneş, Vedat Kara, Kemal Aksu, Ali Hasan Atıcı, Ramiz Ügey, Özgür Karagöz, Coşkun Demirçivi.

 

 

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: Halil Akyol, Gülay Taş, İlkin Aydın, Onur Uzun, Murat Demirbağ, Ömer Karademir, Necibe Şenkır.

 

 

Şube Denetçisi Asil Üye: Burak Toğuç

 

 

Şube Denetçisi Yedek Üye: Nalan Moralı.

 

 

Genel Kurul Üyeleri: Ali Hasan Atıcı ve Samet Çipil (Asil), Betül Şener ve Dursun Acarı (Yedek).

 

9 / 1 

 

9 / 2 

 

9 / 3 

 

9 / 4 

 

9 / 5 

 

9 / 6 

 

9 / 7 

 

9 / 8 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“DAVAYI TUZABAT BAL ORMANLARINDAKİ TÜM CANLILAR KAZANDI…Önceki Haber

“DAVAYI TUZABAT BAL ORMANLARINDAKİ TÜM C...

Kulüp Binası Önünde Açıklama YapıldıSonraki Haber

Kulüp Binası Önünde Açıklama Yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar