Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MİLAS GIDA TARIM VE HAYVANCILIK FUAR ORGANİSYONU SORUMLULUĞU YİNE ZUHAL ORGANİZASYON’DA…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLAS GIDA TARIM VE HAYVANCILIK FUAR ORGANİSYONU SORUMLULUĞU YİNE ZUHAL ORGANİZASYON’DA…
Bu sene 15’ncisi düzenlenecek olan Güney Ege 15. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı için hazırlıklar devam ediyor. Her yıl, bir önceki yıla göre daha fazla ziyaretçiye evsahipliği yapan ve her yıl düzenlenme amacına bir adım daha yaklaşan fuarın en önemli eksiği, Milas’ın adına yakışır yeni bir fuar alanı… Yeni fuar alanı hayaline bir an önce kavuşması beklenilen Güney Ege 15. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bu seneki organizasyon sorumluluğu, yıllardır bu alanda sunduğu başarılı hizmetle yine Zuhal Organizasyon’da.

Bölgenin en önemli tarım merkezlerinden biri olarak kabul edilen Milas, bu özelliğini 14 yıl önce büyük bir umutla başlattığı Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile tescil ettirmeyi başarırken, uluslararası bir boyuta taşınmasında en önemli eksikliğin ilçenin adına yakışır yeni bir fuar alanı olduğu da herkesin ortak fikri. Bu alanda atılması gereken adımların bir an önce atılmasını bekleyen sektör temsilcileri, sadece yurt içinden değil, yurt dışından da sektördeki firmaların Milas’a geleceği günü iple çekiyor.

Başlangıcından bugüne tüm organizasyonu üstlenen Expoline Fuarcılık Tic. Ltd. Şti. yetkilisi Yavuz Hakbilir, her fuar döneminde Milas’ın, ilk günkü heyecanı taşıdığını, ilçenin tüm bileşenleri olarak fuarın düzenlenmesi için herkesin büyük bir çaba harcadığını belirterek; “Fuar düşüncesinin bu noktaya gelmesinde en önemli pay, ilçedeki bu birlik ve beraberliktir” diyerek katkıda bulunan herkese teşekkür ederken, geçmiş yıllarda olduğu gibi 14-17 Mart 2024 tarihleri arasında 15’ncisi gerçekleşecek olan Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın organizasyon sorumluluğunu, bu alanda her yıl verdiği başarılı hizmetleri nedeniyle bir kez daha Zuhal Organizasyon adlı firmaya teslim etti.
Firma sahibi Murat Ekin ile bir araya gelen Expoline Fuarcılık yetkilisi Yavuz Hakbilir, sözleşmeyi imzalayarak; temizlik, standlarda görev alacak hostes, fuar alanı ve çevresinde görev yapacak özel güvenlik, açılış programı için gerekli olan tüm işlerin sorumluluğunu Murat Ekin’in sahibi olduğu Zuhal Organizasyon adlı firmaya verdi.
Bundan önceki fuar dönemlerinde birlikte güzel bir işbirliği yaptıklarını belirten Hakbilir ve Ekin, bu sene aynı başarının tekrar edilerek fuar günlerinin, Milas’ın adına yakışır bir şekilde geçmesini sağlayacaklarını belirterek birbirlerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLASLI MİLLETVEKİLİ METİN ERGUN İYİ PARTİ’NİN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDUÖnceki Haber

MİLASLI MİLLETVEKİLİ METİN ERGUN İYİ PAR...

BAŞKAN ADAYI ÇAYIRLI; “DEĞİŞİM İÇİN 5 YIL YETER”Sonraki Haber

BAŞKAN ADAYI ÇAYIRLI; “DEĞİŞİM İÇİN 5 YI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar