Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BAŞKAN ADAYI ÇAYIRLI; “DEĞİŞİM İÇİN 5 YIL YETER”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ADAYI ÇAYIRLI; “DEĞİŞİM İÇİN 5 YIL YETER”
İYİ Parti Milas Belediye Başkanı Mehmet Çayırlı ve meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileriyle birlikte 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere 45 günlük bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

5 yıl önce yapılan 2 adaylı ve 2 kutuplu seçimin aksine bu kez Milaslı seçmene 3’ncü bir alternatifin, merkez sağda İYİ Parti adayı seçmenin tercihi olacağını belirten Çayırlı; “Denenmişleri bir kez daha denemin ne Milas’a, ne de Milaslıların geleceğine bir faydası olmayacaktır. Milas'ı daha yaşanabilir, daha güvenli, daha çağdaş bir kent getirmek için çıktığımız bu yolda, birlikte yeni çözümler bularak ilçemizi geleceğe taşımaya kararlıyız” diyerek seçmen bir defalığına 5 yıllık yetki istedi.

Adaylık başvurusunu yapmasının ardından Milas’ın her noktasını karış karış gezen İYİ parti Milas Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayırlı; MHP İlçe yöneticiliği, MHP İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve bir yıl da Belediye Başkan Yardımcılığı görevi nedeniyle son 20 yılda siyasetin içinde olduğunu vurgu yaparak; “Sadece seçim zamanı meydanlara, seçmenin karşısına çıkan bir aday değilim. 20 yılda bu kentin her noktasını defalarca dolaşarak, vatandaşımızla iç içe olduk. Hiçbir zaman ayrıştırıcı, ötekileştirici, kutuplaştırıcı bir dil kullanmadan, siyasi nezaketten uzaklaşmadan birleştirici bir duruş sergiledim. Hiçbir vakit oy verdi veya vermedi diye kimseyi suçlamadan, kimseye tepeden bakmadan dürüst ve temiz siyaset yolunda yürüdüm. Milliyetçi ve Atatürkçü duruşumu, çizgimi bozmadan Milas siyasetinin içinde yer aldım. 
31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim kampanyası süresinde de bu çizgiyi koruyarak; ekonomik sıkıntılar, geçim derdi başta olmak üzere zaten onca sorunla boğuşan, gergin ve stres dolu bir yaşamı sürdürmeye çalışan vatandaşa, bu süreçte bir de biz siyasetçiler bu gerginliği daha da tırmandırmadan sadece projelerimizle yarışmalıyız.
Genelde ve yerelde yıllardır iktidar olanların, yarattıkları sorunların çözümünü yine onlardan beklemek, denenmişi yeniden denemek yerine değişim rüzgarıyla bu kente hizmet edecek kadroları işbaşına getirmenin zamanı geldi diyoruz.
Kendimizi merkez sağın adayları olarak ifade etmemizin altında yatan gerçek, temiz siyasetin dışında hiçbir unsuru siyasete alet etmeden, kimseyi hizmetle, yatırımla tehdit etmeden Milas Belediyesi’nin özkaynaklarıyla, vatandaşımızdan toplanan vergileri yine vatandaşa hizmet olarak ulaştıracak bir kadro ile Milaslı seçmenin oylarına talibiz” diyerek; Güçsan Sanayi Sitesi, Selimiye ve Beçin Mahallesi’nde saha çalışmalarını sürdüren Çayırlı ve arkadaşları, geride bıraktığımız Pazar günü de Milas Arena’da gerçekleşen deve güreşlerini de vatandaşlarla birlikte izlediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS GIDA TARIM VE HAYVANCILIK FUAR ORGANİSYONU SORUMLULUĞU YİNE ZUHAL ORGANİZASYON’DA…Önceki Haber

MİLAS GIDA TARIM VE HAYVANCILIK FUAR ORG...

Çomakdağ Kızılağaç Konuk Evi 19 Şubat’ta açılıyorSonraki Haber

Çomakdağ Kızılağaç Konuk Evi 19 Şubat’ta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar