Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

‘KABAKLAR YAPI MARKETE AİT SHOWROOM AÇILDI…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘KABAKLAR YAPI MARKETE AİT SHOWROOM AÇILDI…
İlçemizde yıllardır yapı malzemeleri alanında hizmet veren ‘Kabaklar İnşaat Market’  Pomelon AVM karşısındaki yeni showroomları düzenlenen törenle açıldı. 

Sektörün ilçemizdeki öncülerinden olan ve baba Muzaffer Kabak tarafından kurularak daha sonra oğulları Zafer ve Murat Kabak tarafından devir alınarak Milaslılara ve bölge halkına hizmet vermeye başlayan ‘Kabaklar İnşaat Market’e ait yeni shoeroom’un açılış törenine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller ve davetliler katıldı. 
Düzenlenen açılış töreninde konuşan Zafer Kabak katılımcılara hoş geldiniz diyerek, “Kısa bir süre önce ilçemizin tanınmış muhasebecilerinden Ömer Özler’in oğlu müteahhit Alper’in ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadık. Elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Alper kardeşimize Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 
Bünyemizde Ege Seramik ve Vitra gibi birçok büyük markayla vatandaşlarımıza vitrifiye, armatür, küvet, kabin sistemleri, banyo dolabı ve inşaat bünyesinde yer alan birçok aksesuarları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk yeni mağazamız ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” derken, Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller de törende kısa bir konuşma yaptı.
Yedigüller’in ardından kürsüye gelen Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz işletmenin yeni yerinde tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerken, son konuşmacı olarak Milas Kaymakamı Eren Arslan ise işletmenin Kabaklar ailesine bol kazanç ve bereket getirmesini diledi.
Yapılan konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelesi katılımcılar tarafından kesilerek, mağazadaki ürünlerin incelemesiyle son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Savran’da tarla günü…Önceki Haber

Savran’da tarla günü…

Coşkun Oto Vinç’in sahibi kazada hayatını kaybetti…Sonraki Haber

Coşkun Oto Vinç’in sahibi kazada hayatın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar