BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ İSTİFASINI İSTEDİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ İSTİFASINI İSTEDİ!
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, yazılı bir basın açıklaması yaparak, Meral Akşener'in altılı masadan kalkması sonrasında, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu'nun, kendi sosyal medyasında yayınladığı, daha sonra da sildiği ve Mart ayı Belediye Meclisi toplantısında özür dilediği paylaşımıyla ilgili olarak, Çavuşoğlu'nun istifasını istedi. İnce’nin açıklamasında şu ifadeler yer alıyor;
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

“25 Ekim 2017 yılında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Partimiz, kurulduğu günden bu yana milletimizin sesi ve umudun adresi olmuştur. Cesurlar Hareketi olarak kurulan partimizin siyasi temsilcileri olarak milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı siyaset anlayışımız doğrultusunda kavga dilinden uzak, sağduyu ve nezaket sınırları çerçevesinde siyaset yapma anlayışı içerisindeyiz. 

Ancak geçmiş yıllarda benzer hakaret içeren paylaşımları olan ve son olarak 3 Mart 2023 Cuma akşamı kendi sosyal medya hesabından; İYİ partimize, partimizin siyasi temsilcilerine, üyelerine, partimize oy ve gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza “sinkaflı” kelimeler ve “Her zaman Faşist Faşisttir” sözleriyle ALENEN HAKARET eden, manevi değerlerimize yönelik sözleriyle DİNİ DEĞERLERİMİZİ AŞAĞILAYAN Harun Reşit Çavuşoğlu’nu ŞİDDETLE ve ESEFLE KINIYORUZ.

İlgili zatın, 2018 Genel Seçimlerinde Milas’ta yaklaşık 17.000, Muğla il genelinde yaklaşık 107.000 ve Türkiye genelinde yaklaşık 5 milyon seçmenin oyunu almış İYİ Partimize yönelik olarak sarf etmiş olduğu hakaret içerikli sözleri “Kötü Söz Sahibine Aittir” diyerek AYNEN KENDİSİNE İADE EDİYORUZ! Yapmış olduğu paylaşımdaki gerek partimize yönelik gerekse de milli ve manevi değerlerimize yönelik ağır hakaretlerinin görmezden gelinmesi veyahut tepkisiz kalınması tarafımızca asla kabul edilemez!

Hele hele böyle küfürbaz bir şahsın; binlerce yıllık tarihi boyunca uygarlıklara başkentlik yapmış, nezaket sahibi, hoşgörülü ve kalbi de dili de güzel insanlarımızın yaşadığı Milas’ımızda, Belediye Başkan Yardımcılığı gibi önemli bir makamı işgal etmesi, vatandaşlarımızın çok ciddi tepkisine neden olduğu gibi Milasımızın da marka değerine zarar vermektedir.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı olarak istifa etmenin bir erdem olup onurlu insanların göstereceği bir tavır olduğunu bilsek de toplum vicdanı tarafından asla kabul edilemeyecek ve topluma örnek olması gereken siyasilere asla yakışmayacak hakaret söylemlerinden dolayı Harun Reşit Çavuşoğlu’nu tüm İYİ Partili vatandaşlarımızdan ve kamuoyundan açıkça ÖZÜR DİLEMEYE ve Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden DERHAL İSTİFA ETMEYE DAVET EDİYORUZ.!

Ayrıca yapmış olduğu paylaşım ile ilgili olarak her türlü Adli ve Siyasi sürecin de yakından takipçisi olacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DOĞRU” ADAYLIĞINI AÇIKLADI.Önceki Haber

DOĞRU” ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

Halk Kart ile Vatandaşlara Ramazan DesteğiSonraki Haber

Halk Kart ile Vatandaşlara Ramazan Deste...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar