Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

DOĞRU” ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOĞRU” ADAYLIĞINI AÇIKLADI.
AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
2003 – 2010 yılları arasında AK Parti Üsküdar Teşkilatında görev alan, çevre şehircilik, teşkilat başkanlığı, koordinatörlük ve SKM raportörlükleri yapan, 2011 yılında Milas İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen, 2018 yılından itibaren İl kadın Kolları’nda görev yaptıktan sonra 2019 yerel seçimlerinde ise belediye meclis adayı olan ve son 2 buçuk yıldan bu yana ise AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Duygu Pınar Marçalı Doğru, parti binasında düzenlediği basın açıklamasıyla genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.
BAŞVURU SÜRESİ BUGÜN SONA ERİYOR
Doğru’nun açıklaması öncesinde söz alan AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, 13 Mart itibariyle başlayan aday adaylığı sürecinin 16 Mart tarihinde yani bugün sona ereceğini belirterek, “şu ana kadar 20 arkadaşımız aday adayı olmak için evraklarını teslim etti. Bunlar içerisinde il başkanlarımız ve 1 milletvekilimiz de var. Teşkilatımızın değişik kademelerinde görev olan arkadaşlarımız, il yönetiminde olan arkadaşlarımız aday adaylıkları için başvurdu açıklamalarda bulundu. Yönetimimizden yine bazı arkadaşlarımızın aday adaylığı için düşünceleri var. Ben hepsine başarılar diliyorum. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
PARTİNİN HER KADEMESİNDE GÖREV ALMIŞ BİRİ OLARAK…
İl Başkanı Akça’ın ardından konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Doğru, AK Parti’ye gönül vermiş, partinin her kademesinde görev almış biri olduğunu belirterek, “Ekibimizle 2 seçim atlattık. Daha sonra İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Son dönemde birçok afetle uğraştık. Çalışmalarımızda bizlere güç veren tüm kadın kolları üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Ben de milletvekilliği aday adaylığı sürecimi başlattığımızı paylaşmak istiyorum” dedi.
GÖREVİM DEVAM EDECEK
Aday adaylığı sürecinde partideki görevini bırakmayacağını da belirten Doğru, “İl Kadın Kolları görevim bu süreçte devam edecek. Onun için bir istifa söz konusu olmayacak. Bu kutlu davada başvuru yapan herkese sürecin hayırlı olmasını diliyorum. İl Kadın Kolları Başkanı olarak da siyasetin kadının hoşgörüsüne, zarafetine ve aklına ihtiyacı olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.
Doğru’yu AK Parti Muğla İl Başkanlığında gerçekleştirmiş olduğu aday adaylık açıklaması sırasında bir dönem AK Parti Milas İlçe Kadın Kolları görevinde bulunmuş olan annesi Nevilay Aydınol, kadın kolları üyeleri yalnız bırakmadı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜM SEVENLERİNİ YASA BOĞDU..Önceki Haber

TÜM SEVENLERİNİ YASA BOĞDU..

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ İSTİFASINI İSTEDİ!Sonraki Haber

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar