Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Barış Saylak’tan Rüştü Yiğitkaya’ya Tam Destek: ‘Biz Mezara Kadar Buradayız’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barış Saylak’tan Rüştü Yiğitkaya’ya Tam Destek: ‘Biz Mezara Kadar Buradayız’
Milas, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı Rüştü Yiğitkaya’nın projelerini tanıttığı ve ilçe halkı ile paylaştığı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 19 Mart 2024 Salı günü saat 15.00’te Atapark’ta düzenlenen proje tanıtım lansmanı, Milaslıların yoğun ilgisi altında gerçekleşti. Etkinlik, protokol konuşmaları ve projelerin sunumuyla gerçekleşti.

Lansmanda, AK Parti’den Milas belediye başkan aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemiş Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak da yer aldı. Saylak, projelerin tanıtımı sırasında yaptığı konuşmada, Milas belediye başkan aday adaylığı sürecinde yaşadıklarını ve sürecin ardından Cumhur İttifakı’nın adayı Rüştü Yiğitkaya’ya olan tam desteğini ifade etti.

Barış Saylak, aday adaylığı sürecine değinerek, “100 yıllık bir geleneği geride bırakarak, ailemle ve sevdiklerimle birlikte bu yola çıktık. Çevremizden ve sosyal ortamımızdan gelen baskılara rağmen, hiçbir zaman düşmanlık beslemedik ve pişman olmadık” şeklinde konuştu. Saylak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Rüştü Yiğitkaya’nın Milas belediye başkan adayı olarak belirlendiğini, bu karara saygı duyduğunu ve davasının arkasında durduğunu belirtti.

Saylak, “Biz pazara kadar değil, mezara kadar buradayız. Partimizin ve davamızın sonuna kadar arkasındayım. Milas hizmet bekliyor ve biz bu hizmeti getirmek için buradayız” diyerek, Milas’ın ihtiyaçlarına dikkat çekti ve Rüştü Yiğitkaya’ya olan desteğini vurguladı. Milas’ta gerçekleşen bu etkinlik, Cumhur İttifakı içindeki birlik ve beraberliğin altını çizdi.

Rüştü Yiğitkaya’nın projelerinin tanıtıldığı bu önemli günde, Barış Saylak’ın sözleri, Milas’ın geleceği için ortak bir vizyonun ve kararlılığın göstergesi olarak kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk İskoç Ticari İlişkilerinin Temeli Milas’ta AtıldıÖnceki Haber

Türk İskoç Ticari İlişkilerinin Temeli M...

Afiş yırtma konusuna bir tepki de Başkan Adayı Toptaş’tan…Sonraki Haber

Afiş yırtma konusuna bir tepki de Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar