Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Aydın ve Çolak Ailelerinin Mutlu Günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın ve Çolak Ailelerinin Mutlu Günü
AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarında aktif görev yapan Fevzi Can Aydın ve Sultan Çolak dün akşam evliliğe giden yoldaki ilk adımlarını aile ve tüm yakınlarının katıldığı bir nişan töreni ile gerçekleştirdi

Koronavirüs (kovid-19) kapsamında sosyal mesafeye uygun boşluklarla gerçekleştirilen nişan merasiminde ise çiftlerin nişan yüzüklerine AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak taktı. Bu mutlu günde Milas'ın tanınan iş insanları da iki aileyi yalnız bırakmadı. Talaylar Hafriyat'tan Özgür Karagöz, Bülent Mutlu'nun yanı sıra Milas Belediyesi Meclis Üyeleri Osman Balcı, Kadir Karagülle ve Hasan Çemrek gecenin önemli isimleri arasındaydı. 

Gecede, mikrofonda söz alan İl Başkanı Kadem Mete, "Gençlerimiz evliliğe giden yolda ilk adımlarını atmak üzereler. Bu süreçte yüzüklerini takma isteklerini bizlere uygun gördükleri için kendilerine teşekkür ediyor ve bir ömür boyu mutluluk diliyorum" dedi.

Gelin adayı Sultan Çolak’ın ağabeyi Thy personeli ve Milas’ın sevilen simalarından Serdal Bey ve Damat Fevzi Can Aydın' ın babası Milas Orman İşletme personeli Nihat Aydın özellikle  siyaset ve işadamlarının katıldığı  gecede tüm  misafirler ile birebir ilgilenerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ,Muğla  İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a ve tüm misafirlere ayrıca teşekkür etti.

Yüzüklerin takılması ile birlikte nişanlı çiftler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av Kadir Bingöl yönetim kurulu üyeleri ve tüm misafirler ile kovid-19 sebebiyle belirlenen süre zarfında gönülllerince eğlendi.

Biz de Milas’ın Sesi Gazetesi ve milasinsesi.com haber sitesi olarak evliliğe ilk adımlarını atan genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileriz.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ata tohumları yüzyıllar sonrası için donduruluyorÖnceki Haber

Ata tohumları yüzyıllar sonrası için don...

Uysal ve Şengör ailelerinin mutlu günü...Sonraki Haber

Uysal ve Şengör ailelerinin mutlu günü.....

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar