Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Yiğitkaya’ya Merkez Mahallelerde Yoğun İlgi…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yiğitkaya’ya Merkez Mahallelerde Yoğun İlgi…
Kırsal Mahallelerindeki saha çalışmalarını tamamlayan Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, ilçe merkezindeki mahallelerde de her akşam toplantı düzenleyerek önümüzdeki 5 yılda neler yapacağını projelerle anlatıyor. Gösterilen ilgiden memnun olan Cumhur ittifakını oluşturan partilerin ilçe yönetimleri ve belediye meclis üyesi adayları, Milaslıları gerçek belediyecilikle buluşturmak için gün saydıklarını belirtiyor.

Seçimler için son haftaya girilirken, her akşam ilçe merkezindeki mahallenin birinde toplantı düzenlemeye devam eden Cumhur İttifakı Adayı Rüştü Yiğitkaya’ya; Burgaz, Hacıabti, Gazipaşa, Firuzpaşa, Gümüşlük ve Hacıilyas Mahallelerinde yoğun ilgi gösterildi.
AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongun, ittifakın ortak listesinden belediye meclis üyesi adayı olan isimler, her iki partinin ilçe yöneticileriyle kadın ve gençlik kollarının yanı sıra vatandaşların katıldığı toplantılarda, Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, seçilmesi halinde önümüzdeki 5 yılda uygulayacağı projeleri anlatmayı sürdürüyor.
Son 30 yılda Milas’ın ve Milaslıların geleceğinin heba edildiğinin altını çizen Başkan Adayı Yiğitkaya; “İsimler değişiyor ancak zihniyet değişmiyor. Hizmetten uzak bir anlayışın yerelde iktidar olduğu Milas’ın makus talihini değiştirmeye, ilçeyi ve yaşayan insanımızı gerçek belediyecilikle buluşturmaya sayılı günler kaldı.
Biz hazırız, Milas hazır… Vatandaşın taleplerini, isteklerini, beklentilerini yok sayan, hizmetsizliğe mahkum edilen bu kenti birlikte yönetecek, geleceğe birlikte taşıyacağız. Son 10 yılda imar sorununu çözemeyen, vatandaşı kaçak yapılaşmaya iten, otopark sorununu çözemediği için ilçeyi trafik keşmekeşliğinin içinde bırakan, yıllardır bekleyen hiçbir sorunu çözüme kavuşturamayan bu anlayıştan kurtulma vakti geldi” diyerek sorunlara çözüm üretecek projelerini anlatan Yiğitkaya, seçimi kazanacakları konusunda iddiasını yineliyor.
Özellikle Toki, Doğalgaz, Millet Bahçesi, Yaşlı Bakım Evi, Belediye bünyesinde Kreş ve Gündüz Bakımevi, Milas Belediyesi mama üretim tesisi ve gibi acil ihtiyaçların hemen çözüme kavuşması için gerekli çalışmaların 1 Nisan’dan itibaren başlatacağını söyleyen Yiğitkaya, gençler için önemli projelerine de konuşmasında yer veriyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş İnsanı Metin Kaçar’dan Geniş Katılımlı İftarÖnceki Haber

İş İnsanı Metin Kaçar’dan Geniş Katılıml...

Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Mahalle Buluşmaları Coşkuyla GerçekleşiyorSonraki Haber

Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Mah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar